Tisza Volán?Partizan 1-8

 

A szegediek nagy verést kaptak a többszörös szerb bajnoktól.

A mérkőzést egyértelműen aktívabban kezdték a fekete mezes vendégek, de a harmad közepén öt a három ellen is játszhattak a szegediek, ám kihasználatlanul maradt a kettős és a szimpla előny is. A 14. percben megszületett az első gól, egy kontratámadásból Kovacevic talált be Balázs Csongor kapujába. Több gól nem született az első húsz percben, ahol a belgrádiak megmutatták, miért ők adják a szerb válogatott nagy részét.

A második harmad negyedik percében a vendégek megszerezték második góljukat is, Milovanovic lövésénél tehetetlen volt Balázs Csongor. Négy perccel később egy kontratámadás során szépített a Tisza Volán, a szegedieknél megszerezte első gólját Linus Schellin. Érződött, nagyon fontos, hogy melyik csapat lövi a következő gólt, ami miatt a szerbek is konszolidálták agresszív stílusukat, végül a 36. percben a vendégeknek jött össze a következő gól, Kovacevic másodjára volt eredményes. A játékrész végén emberelőnybe került a Partizan, amit végül ki is használt, így háromgólos előnnyel vonultak szünetre a csapatok.

A záró húsz percben szétesett a hazai csapat, rengeteg pontatlan passz jellemezte a játékukat, míg a vendégek örömhokit játszottak, sokkal gyorsabban korcsolyáztak és többször is kontrából voltak eredményesek. A harmadik harmadban négy Partizan-gól született, közülük a hetedik vendégtalálat volt a legfurcsább, amikor is Schellin megpróbált felszabadítani a Balázsról kipattanó korong után, ám az a szegedi kapuban kötött ki. A kilátogató ezer néző egy nagyon hajtós mérkőzést láthatott, ahol a Tisza Volán 8-1-re kikapott az összeszokottabb és gyorsabb Partizantól.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum