Sofron Istvánék idegenben győztek

 

Vas János apróbb sérülést szedett össze, Gőz Balázsék kikaptak az esélyesebb csapattól, Kógerék szintén, Vas Mártonék továbbra is pontveszteség nélkül állnak.

A DEL-ben a Krefeld az Augsburg otthonába látogatott és emberhátrányos támadásainak köszönhetően győzelemmel térhetett haza. Az első harmad közepén ugyanis emberhátrányba került a Krefeld, amit nem csak hogy sikeresen kivédekezett, de öt másodperccel annak letelte előtt a vezetést is megszerezte belőle. A második harmad elején egyenlített ugyan az Augsburg, majd második gólját szerezve a vezetést is átvette, de a harmad közepén ismét emberhátrányba került a Krefeld és ez vasárnap semmi jót nem jelentett a hazai csapat számára, ugyanis újra hátrányos gólt lőttek Sofronék, kiegyenlítve az állást. A harmadik harmad elején kettős előnybe kerültek a hazaiak, amit már gólra tudtak váltani, 3-2-re módosítva az állást, de a Krefeld a 13. és a 17. percben lőtt góljaival visszavette a vezetést. Mivel az eredmény a hátralévő időben már nem változott, így végül 4-3-ra nyert a Krefeld. Sofronék 19 forduló után 34 ponttal a negyedikek a tabellán.

A Ligue Magnus 10. játéknapján 10. győzelmét aratta a Rouen. Vas János csapata gólt sem engedélyezett a kilencedik helyen álló Strasbourg-nak és 8-0-ra nyert. A mérkőzés a második harmadban dőlt el, amelyet 6-0-ra nyert a Rouen. Vas János ujját ellőtték a vasárnapi edzésen, minek köetkeztében megrepedt az ujja hegye. Szerencsére a dolog nem tűnik súlyosnak, a csatár elmondása szerint maximum 10 napot kell kihagynia. Vas mindenesetre reméli, hogy a szombati rangadón, amikor volt csapatához, a harmadik helyezett Dijonhoz látogatnak, már jégre tud lépni.

Gőz Balázs csapata, a Morzine/Avoriaz a bajnoki aranyéremre is esélyes Angers-t fogadta. Bár az első harmadban megszerezte a vezetést a hazai csapat, a második harmad itt is döntőnek bizonyult, ekkor négyszer is eredményes volt az Angers. Mivel a záró periódus 2-2-es döntetlent hozott, így végül a papírformának megfelelően 6-3-ra nyertek a vendégek. Gőz pontot nem szerzett, sem lőtt, sem pedig kapott gólnál nem volt a jégen.

Az ECHL-ben Kóger Dániel csapata, a Toledo hazai pályán fogadta a Readinget. A vendégek már az első harmadban tetemes előnyre tettek szert, hiszen 1-3-as állásnál mehettek az első szünetre a csapatok. A Toledo a második harmad elején egy gólra felzárkózott ugyan, de a harmad végén visszaállította a kétgólos különbséget a Reading, sőt, a harmadik periódus közepén lőtt újabb góljával már 5-2-re is vezettek. Mint kiderült, kellett ez a gól a vendégek győzelméhez, hiszen a Toledo minden energiáját mozgósítva az utolsó percre ismét egy gólra jött fel, egyenlíteni azonban már nem maradt ereje, 5-4-re nyert a Reading. Kóger pontot nem szerzett, két lőtt és két kapott gólnál volt a jégen.

Vas Mártonék továbbra is veretlenek az Oberligában. A Frankfurt Löwen ezúttal a Neusser EV csapatát fogadták és már az első harmadban egy négyessel jelezték, hogy ezt a találkozót is ugyanolyan komolyan veszik, mint bármelyiket a ligában. A második harmad elegelején kihasználtak egy emberelőnyt a vendégek, amit a Frankfurt egy újabb négyessel ?torolt meg?. Majd a záró periódusban egy ötöst lőttek a legsportszerűbb csapat címét a mérkőzés előtt átvevő klub ellen, amire annak az utolsó másodpercben akadt csak válasza, 13-2-re nyert a Löwen és továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. Vas Márton ezúttal nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum