Fekete Dániel két gólt lőtt

   

A magyar csatár duplázni tudott a Lustenau ellen az INL-ben, Nagy Gergő pedig gólpasszt adott a CHL-ben. Bartalis első soros volt, jobbján Tomaz Razingarral, aki a Troja/Ljungby új igazolása.

A Feldkirch a Lustenaut fogadta az INL-ben. A 3100 néző bemelegítéséről Fekete Dániel gondoskodott, aki az 5. és a 12. percben is betalált, ezzel vezettek a hazaiak 2-0-ra. A második harmadban tovább növelte előnyét a Feldkirch, ám a játékrész végén 59 másodperc alatt lőtt két góllal ismét szorossá tette a mérkőzést a Lustenau. Különösen bosszantó lehetett, hogy a második gólt egy másodperccel a második szünet előtt szerezték. Ez azonban nem zökkentette ki a hazaiakat, akik a 41. és az 50. percben is eredményesek voltak, így visszaállt a két csapat közötti háromgólos differencia. A hátralévő időben mindkét csapat kihasznált egy-egy emberelőnyt, így alakult ki a 6-3-as végeredmény.

Fekete Daniel Feldkirch

Hári Jánosék a Pelicanst fogadták szombaton és a 7500 néző előtt lejátszott mérkőzésen már az első harmadban tekintélyes előnyt építettek ki, hiszen tíz perc elteltével már 3-1-re vezettek. A második harmadban tovább növelte ugyan előnyét a HIFK, de a vendégek nem adták fel és a harmadik periódusban két gólt ütve az utolsó tíz percre ismét teljesen nyílttá tették a küzdelmet. Egy gólnál közelebb azonban már nem jutottak, így 4-3-ra nyert a HIFK. Hári ismét a negyedik sorban kapott helyet, pontot nem szerzett, de +/- mutatója magasan a legjobb csapatán belül, jelenleg +3-mal áll, amivel az összesített rangsorban 89.

Bartalis István a Troja/Ljungby első sorában kapott helyet szombaton, ráadásul új jobbszélsőt kapott, Tomaz Razingar személyében. A kiváló szlovén csatárt a héten igazolta le a klub, egyelőre november végéig szóló hétmeccses próbaszerződésen van. Ez idő alatt kiderülhet, hogy mennyire fekszik neki az Allsvenskan stílusa. Razingar eddig a Jesenicében játszott, keresi a játéklehetőséget, hiszen az olimpián ismét nagyon fontos feladatok hárulnak majd rá a szlovén válogatott színeiben. Szombaton be is mutatkozott új csapatában, amikor az Oskarshamn otthonában léptek pályára. A védekező munkájára nem lehetett panasz, hiszen 65 perc alatt egy gól sem esett a találkozón. A szétlövés hat próbálkozásából is csak egy, azt viszont a Troja lőtte, így 1-0-ra megnyerték a találkozót. Érdekesség, hogy a szétlövés harmadik párjában mindkét oldalon szlovén játékos, Razingar és David Rodman kapott szerepet, mindketten kihagyták a lehetőséget.

Hentes Kristófék hazai pályán szenvedtek vereséget a svájci másodosztályban. Az ellenfél az a VISP csapata volt, amely ellen idegenben 6-1-es sikert arattak, kisebb fajta szenzációt keltve. Most a vendégek kezdtek jobban és az első harmadban megszerezték a vezetést. Egyenlítettek a hazaiak, majd újra előnyt szereztek a vendégek, ami még egyszer megismétlődött, így a mérkőzés utolsó 6-7 percét egygólos hátrányban kezdte a GCK Lions. Mindent meg is tettek a győzelemért, ám gólt nem tudtak szerezni, így két perccel a vége előtt a kapust is le kellett hozniuk, amiből a VISP növelte előnyét, 2-4-re alakítva az állást. A végeredményt a 16 éves svájci hátvédfenomén, Jonas Siegenthaler állította be egy utolsó percben szerzett találattal, amivel végül 4-3-ra nyertek a vendégek. Hentes a harmadik sorban játszott, pontot nem szerzett.

Nagy Gergőék visszavágtak a pénteken elszenvedett 3-0-s vereségért Denverben. Szombaton is a hazaiak szereztek vezetést az első harmadban, amit a másodikban előbb emberelőnyből kiegyenlített a Quad City Mallards, majd Nagy gólpasszának is köszönhetően a vezetést is megszerezték. A harmadik harmad elején szintén emberelőnyből egyenlített a hazai csapat és mivel több gól sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban nem esett, így jöhettek a rávezetések. Nagy itt is kapott lehetőséget, azonban kimaradt a próbálkozás, de csapata így is nyerni tudott, a végeredmény 2-3. A magyar csatár egy ponttal és plusz eggyel zárta a találkozót.

Nagy Krisztiánék újabb győzelmet arattak az NAHL-ben, 6-4-re múlták felül a pénteken őket legyőző Bismarck csapatát. Pedig sokáig a vendégeknek állt a zászló, hiszen az 51. percben még a Bismarck vezetett 4-2-re. Innen azonban beindult a hazai henger és kilenc perc alatt négy gólt lőve megfordították az állást. A magyar csatár pontot nem szerzett, sem lőtt, sem kapott gólnál nem volt a jégen.

Cimkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum