Beostar?Tisza Volán 6-2

 

A szegediek elszenvedték első vereségüket a szerb bajnokságban.

A mérkőzés hatodik percében vezetést szereztek a hazaiak, miután egy kékvonalas lövésbe Kormos Tamás beleért, ám a korong végül bejutott a kapujába. A mérkőzés első emberelőnyét a nyolcadik percben a belgrádiak kapták, ám nem használták ki a lehetőséget. A 13. percben kétgólosra nőtt a Beostar előnye, a lövőcselre elfekvő kapus mellett lőtték be a korongot a belgrádiak. A 19. percben a Szeged büntetőhöz jutott, Ódryt gáncsolták, ám a rávezetés kimaradt. A kihagyott lehetőség után páros kiállítás következett, a négy a négy elleni játékban a szerbek előtt adódott nagyobb lehetőség.

A második harmad elején Ódry találta magát egy az egyben a kapussal szemben, ám a Beostar hálóőre védett, viszont a kaput elmozdította az egyik bekk, így szegedi emberelőny következett. A szegediek felálltak öt a négy ellen és másfél perc után kihasználták a lehetőséget, Bosnyák keresztpassza után született a szépítő találat. A játékrész első felében két-két kisbüntetést osztottak ki, amelyek átfedték egymást, de gól nem született. A 32. percben egy szegedi kiállítás következett, amit a vendégek hősiesek kivédekeztek, sőt Bosnyák Márkó révén még kontratámadást is vezettek, de kimaradt a lehetőség. A 34. percben a Tisza Volán került emberelőnybe, ám korongot szerzett az egyik Beostar-játékos, kiugrott és betalált Kormos kapujába, így emberhátrányos gól esett. A bekapott gól után a szegediek nyomtak, ám a játékrész végén újra emberhátrányba kerültek.

A 44. percben a szerbek passzolgattak a szegedi harmadban, majd egy közeli lövéssel megszerezték negyedik góljukat. A 45. perc végén gáncsoltak egy kiugró magyar játékost, ám most nem büntető következett, hanem hazai kiállítás, az esetnél viszont ápolni kellett a hazaiak kapusát, mert az elmozduló kapunak nekiütközött. Az emberelőny kimaradt, a visszatérő játékossal pedig ketten vezették rá a szegedi kapusra a korongot, így a 48. percben megszületett az ötödik Beostar-gól is. A találat után szinte azonnal kiállítottak egy magyar játékost, a hazaiak felálltak öt a négyre, és hiába védett többször is bravúrral Kormos, a sokadik kipattanót már belőtték a belgrádiak. A harmad közepén 34 másodpercig kettős emberelőnyben játszhatott a Tisza Volán, amit Bosnyák ki is használt. A folytatásban még egy-egy kiállítás volt, gól már nem, így a Beostar 6-2-re nyert és visszavágott a szegedi szétlövéses vereségért.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum