Vas Márton két gólt lőtt

 

Amíg a válogatott Budapesten játszik nemzetközi tornán, légiósaink közül ketten is pályára léptek pénteken. Vas Mártonék a vasárnapi, az Oberliga egyik derbijének számító Kassel elleni idegenbeli mérkőzésre hangoltak hazai győzelemmel, míg Nagy Gergő a tengerentúli CHL-ben győzött csapatával.

Vas Márton góljával már 95 másodperc után vezetett a Löwen Frankfurt a Ratinger Ice Aliens ellen. Az előny a negyedik percben kétgólosra, a tízedikben háromgólosra nőtt, ami talán egy kicsit túlságosan is megnyugtatta a csapatot. A nagyon élesen játszó vendégek 121 másodperc múlva egyenlítettek 3-0-ról, jelezve, hogy csak úgy ez a mérkőzés sem nyeri meg magát. Még ebben a harmadban visszavették az előnyt a hazaiak, a másodikban pedig igazi erődemonstrációt tartva elhúztak 9-3-ra. Az utolsó 20 perc így merő formalitás maradt, amelynek során egy vendégtalálat még született, 9-4-re nyertek Vasék. Vasárnap nagyon fontos találkozó vár Tim Kehler fiaira, a második helyezett Kassel otthonába látogatnak.

A CHL-ben szereplő Quad City Mallards a Denver csapatát fogadta pénteken. 1-1-es első harmad után a másodikban emberelőnyből találtak be a hazaiak, ezzel már másodszor vezettek a mérkőzés folyamán. A harmadik játékrész második percében tovább növelték előnyüket, majd a vendégek emberelőnyös sora villant, visszaállítva a minimális, egygólos differenciát. Négy perccel a rendes játékidő letelte előtt ismét emberelőnyből növelték kettőre a különbséget Nagy Gergőék, majd a legvégén még az üresen maradt kapuba is betaláltak, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum