Az FTC sérültjei egy híján visszatérhetnek

 

A Ferencvárosból hatan estek ki az erdélyi túra előtt. Megírjuk, ki hogy van.

A vártnál sokkal jobb, már-már kiváló MOL Liga-szereplés hatására megnőtt az érdeklődés a zöld-fehérek iránt. Sokan kérdezték tőlünk, mi lehet tudni a legutóbbi hétvégén hiányzók visszatéréséről. Az alábbiakból kiderül, hogy hatból öten a következő 1-2 hétben ismét Hakan Nygren és Dobos Tamás rendelkezésére állhatnak.

Berta Ákos a térdére kapott egy kellemetlen ütközést. Mivel a játékvezetők nem büntették az esetet, ezt torolta meg, amiért 5+20 perces büntetést kapott. Megnyúltak a térdszalagok, ahol a csonthoz tapadnak, hétfőn újrakezdte a mozgást, az alapozásnál.

Rickard Eriksson sokkal súlyosabb a sérülése, keresztszalag-szakadása van, valamint az egyik oldalszalagja is károsodott, amikor egy palánk melletti esetnél megrúgták. A légiós nagy valószínűséggel hazautazik a rehabilitáció idejére, sajnos nagy a valószínűsége, hogy ebben a szezonban már nem tud jégre lépni.

Kiss Gábor ugyanazon a mérkőzésen kapott a térdére egy ütközést. Szerencsére “csak” zúzódott az ízület, nem szakadt el semmi. Körülbelül egy hete megkezdte a kerékpáros edzéseket, nem túl sokára visszatérhet.

Horváth Dávid egyik utolsó ujjpercére kapott ütést a legutóbbi hazai meccsen, eltört az ujja. Szerencsére nem mozdultak el a csontok, úgyhogy óvatosan és szép lassan visszatérhet, nagyjából 2 hét múlva.

Andreas Lindquist bokáját egymás utáni két mérkőzésen ugyanott lőtték el. A légiós védő jobb bokacsontja beduzzadt, le kellett szívni belőle a felgyülemlett folyadékot. Mértékkel, de hétfőtől már ő is edzhet.

Nagy László vírusos fertőzés miatt hagyta ki az erdélyi túrát, gyógyulása után visszaáll a munkába.

FTC kispad

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum