Hat győzelem után bukott a Köln

 

A Schwenningen pedig megszakította négymeccses nyeretlenségi sorozatát.

Csehországban a Slavia a Mountfieldet fogadta. Jan Kolár góljával vezettek a prágaiak, ám a harmadik harmadban Tomas Knotek egyenlített, René Vydareny pedig fordított, így 2-1-re a vendégek nyertek. Győzelmével a Hradec Králové pontszámban beérte a Slaviát és 33-33 ponttal állnak a harmadik és a negyedik helyen, kettejüket a Kometa Brno előzi meg szintén 33 egységgel.

Finnországban is a dobogós helyekért küzdött a Tappara és a SaiPa. A tampereiek számára a harmadik percben Tomas Plihal szerzett vezetést, majd Josh Green duplázott, a lappeenrantaiak pedig 48 másodperccel a vége előtt rontották el Juha Metsola shutoutját Jaakko Rissanen góljával. A Tampere 3-1-re diadalmaskodott, megelőzte a SaiPát és átvette tőle a Liiga második helyét.

A DEL-ben a hat meccse veretlen Kölner Haie a négy meccse nyeretlen Schwenningent fogadta. A vendégek mindegyik harmadban egy-egy gólt lőttek, így 3-0-s győzelmet arattak, Dimitri Patzold mind a 47 kölni lövést védte. A Schwenningen előrelépett a tabella utolsó helyéről, feljöttek a 12. pozícióba.

Svájcban nagyot bukott hazai jégen a HC Davos. A kék-sárgák a ticinói derbi vesztesét, a Luganót fogadták, a vendégek pedig a Dinamo Minszktől igazolt Jacob Micflikier két góljával és egy gólpasszával 6-2-re verték a harmincszoros svájci bajnokot. Mindeközben az Ambri-Piotta 4-3-ra legyűrte büntetőkkel az SC Bernt, így két ponttal megléptek a tabella első helyén a HC Davostól.

Az SHL-ben a Modo nagy verést osztott ki Linköpingben. Az örnsköldsvikiek 5-0-s győzelmet arattak, ezzel sorozatban nyolcadjára hagyták el győztesen a jeget. A csapatkapitány Samuel Pahlsson duplázott, a 20 éves Linus Ullmark mind a 25 hazai lövést védte.

Szlovákiában a Dukla Trencín a HC ’05 Banská Bystricát fogadta. A trencséniek kapujában Ján Lasák 36 lövésből öt gólt kapott, míg a besztercebányaiak légiósai remekeltek, az amerikai Zane Kalemba mind a 31 lövést védte, honfitársa, Patrick White két gólt lőtt, a cseh Petr Kafka pedig négy gólpasszt osztott ki, a vendégek 5-0-ra nyertek.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum