A Miskolc átveheti a vezetést

 

A MOL Liga hétfői fordulójának első mérkőzésén, az UTE a Brassót fogadja a tévés meccsen, fél órával később kezdődik az FTC?Miskolc.

A liga örvendetes módon dinamikusan változó tabelláján a brassóiak most éppen nem állnak valami fényesen, hiszen vesztett pontok tekintetében már ötödikek. Vasárnap nem volt szerencséjük a Miskolccal, 3-0-ról sikerült elbukni a mérkőzést. Az UTE szintén Miskolcon játszott utoljára, sok köszönet abban sem volt, hiszen 7-1-re nyertek Mayer Péter tanítványai. Ancsin János és Fekti Bálint csapata ezzel együtt egyre jobb formában játszik, bármikor képes lehet meglepetésekre.

A nap második mérkőzésén a Ferencváros fogadja a Miskolcot. Dobos Tamás csapatának feltett szándéka, hogy csatlakozzon a középmezőnyhöz, ehhez pedig hétfőn a ponttáblázat második helyezettjén keresztül vezet az út. Érdekes módon idén jobban megy idegenben a Miskolc ellen, hiszen a két borsodi mérkőzésen 4 pontot gyűjtöttek a zöld-fehérek, míg Pesterzsébeten 8-5-re győzött a Miskolc. Kulcsfontosságú lesz, hogy melyik csapatnak sikerül zártabb védekezést bemutatnia, az eddigi három találkozón ugyanis átlagban tíz gól esett. Esetleges győzelmével a Miskolc átveheti a vezetést a ligában, még ha több meccset is játszott ellenfelei többségénél.

Rossz hír a hazaiak szempontjából, hogy Rickard Eriksson térdszalagszakadást szenvedett, és ez most már bizonyossá is vált az MRI-vizsgálat alapján. Borbás Gergely várja a Svédországból érkező térdrögzítőjét, ezzel a segítséggel tudja vállalni a játékot a szezonban. Kiss Gábor elkezdte a kerékpáros edzéseket, amennyiben nem vizesedik be a térde, jövő héttől már játszhat. Antti Ojanennek jót tett, hogy Érsekújváron nem vállalta a játékot, a Miskolc ellen már teljesen felépülve játszhat. Andreas Lindquist keze rendbe jött, ő is ott lehet a jégen, ugyanakkor Wéber Zsolt dereka még nem teljesen gyógyult.

Dobos Tamás (FTC Budapest ESMTK): Nehéz mérkőzés elé nézünk, a Miskolc egy nagyon jól összerakott csapat. A sok sérültünk ellenére itthon szeretnénk tartani a három pontot, biztosítva ezzel a versenyben maradást a rájátszásért.

Erste Liga, Pesterzsébet Jégcsarnok , 300 néző. Játékvezetők: Kincses, Halassy, Bedő, Soltész.
Budai K.: 95,2% (Meravy)
K
Duschek: 87,2% (Gyenes)
Lencsés, Ölander, Berta, Vaszjunyin, Potila
1
Boyle, deBruyn, Metcalfe, Miskolczi, Faith
Lindquist, Mestyán, Pál, Fodor, Feil
2
Orosz, Hegyi Á., Hajós, Tóth, Roczanov
Géczi, Győri, Horváth, Ojanen, Sijka
3
Vojtkó, Láda, Popovics, Szilágyi, Ritó
Wéber, Nagy L., Dancsfalvi
4
Dubek, Godó, Rafaj
Dobos Tamás, Hakan Nygren
E
Mayer Péter
Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE INFO
EL 18:30 FTCSCC INFO
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum