Elképzelhető, hogy alábecsülték a játékerőnket

 

Nemigen lehet annál nagyobb bizonyíték a siker megalapozottságára, mint hogy a tabellát vezető csapat edzője is úgy látta, két góllal jobb volt a magyar EBEL-csapat.

“Elégedett vagyok a látottakkal ? vágott az értékelésbe az albavolanhockey.hu-nak nyilatkozva Marty Raymond, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. ? Mindig örülök, ha odafigyelünk a részletekre, ha betartjuk a taktikát, ha az elszántságunk töretlen, ha belevetődünk a lövésekbe, ha nem adjuk fel sosem. Az elvárásaink mindig magasak, a célunk minden este a győzelem. Persze tudjuk, hogy ez nem fog minden este megtörténni, de úgy indulunk csatába, hogy nyerhetünk. Ma nem mi számítottunk esélyesnek, elképzelhető, hogy alábecsülték a játékerőnket. Ahogy azonban egyre több skalpot gyűjtünk, ez mind ritkábban fog előfordulni, így egyre jobbá és jobbá kell válnunk. Haladunk az építkezéssel, mindenkinek tudnia kell, hogy nem egyszerű feladat ebben a csarnokban legyőzni minket.”

“Egészen fantasztikus az az intenzitás, ahogyan játékosaim a legutóbbi meccseken játszanak, és ahogy ma is tették ? ezeket a Sportklub Tv-nek mondta Raymond mester, a lefújást követően. ? Így kell hozzáállni a mérkőzésekhez, és akkor látható, hogy jönnek a pontok, a győzelmek. Minden alkalommal, amikor nyerünk, azt eredményezi, hogy eggyel komolyabb szintet várok el a csapattól, mert csak így lehet előrehaladni. Nem az ellenféllel kell foglalkoznunk. Természetesen ha meg is teszünk mindent a jégen, lesznek még vereségeink, de azokból is tanulnunk, építkeznünk kell majd.”

A hivatalos honlapnak nyilatkozva a villachi edző, Hannu Jarvenpaa nagyon sportszerűen elismerte a Fehérvár győzelmének megalapozottságát: “A hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, gratulálok nekik. Jól játszottak, a végeredmény hűen tükrözi a játék képét: ma két góllal gyengébbek voltunk a Sapa Fehérvárnál, jobban akarták a sikert, mint mi. Az emberhátrányos játékunkkal ugyanakkor elégedett vagyok, de ez nem mondható el az emberelőnyeinkről. A védekező harmadunkban olyan hibákat követtünk el, amelyekre ráment a meccsünk. Tanulnunk kell ebből, fel kell használni, hogy jobbá váljunk.”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum