Újra élőben közvetít a dabdocler.hu

   

A változásoknak köszönhetően már a vasárnap esti, Ferencváros elleni mérkőzés is valós időben nézhető. A Kontinentális Kupára szóló, jutányos árképzésű bérletek is kaphatók a meccs első szünetétől.

A csapat Facebook-oldalán vasárnap délelőtt megjelent információk szerint az este hat órakor kezdődő Dab.Docler?Ferencváros mérkőzés élőben, vagyis csúsztatás nélkül lesz látható a klub honlapján. További nagyon  hír, hogy az újvárosiak ezentúl minden hazai és idegenbeli meccsüket élőben adják. Ez alól kivétel az érsekújvári helyszín, ahol egyelőre nem biztosítottak a technikai feltételek. Természetesen a Digi Sport által közvetített mérkőzések sem mennek majd a dabdocler.hu-n. A megállapodás értelmében viszont a romániai Digi Sport által közvetített DAB-meccseket szintén közvetítik. A közvetítés minősége a helyszínenként változó technikai feltételek színvonalától függ.

kk_berlet

A klub természetesen szintén közvetíti a hétvégi Kontinentális Kupa összes mérkőzését, sőt, a meccseket követő napon ismétli is azokat.

Szintén a kupához kapcsolódó hír, hogy megérkeztek a bérletek, amelyeket a vasárnapi, Ferencváros elleni mérkőzés első szünetében már meg is lehet vásárolni. Emlékeztetőül, a tornán a szlovén Slavija Ljubljana, a lengyel bajnok Cracovia Krakow és a romániai első HSC Csíkszereda vesz részt a magyar bajnok házigazdán kívül. A három napra, hat mérkőzésre szóló bérletek közül az álló 2900, az ülő 4500, míg a VIP-bérletek 10 000 forintba kerülnek.

Az előttünk álló esti mérkőzéssel kapcsolatos friss hír, hogy Huba ugyan tudja vállalni a játékot, azonban kidőlt Pavuk Attila, így Sevela, Hurtaj, Nagy Richárd és Erdélyi Tamás mellett ötre emelkedett a sérültlistán található játékosok száma.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum