Hetényi Zoltán a meccs embere

 

A magyar kapus ellenállhatatlan volt a finn második ligában. A Krefeld is nyert, Sofron gólpasszt adott.

Két vereség után újra nyert Sofron István csapata, a Krefeld a DEL-ben. Az Iserlohn otthonában már a negyedik percben vezetett a Krefeld, amit két percen belül megtoldott még eggyel. A vendégek emberelőnyben lőtt góllal zárkóztak, de a harmadban az utolsó így is Sofronéké volt, így 3-1-gyel mentek az első szünetre a csapatok. A második harmadban hiába mozgósította minden energiáját és helyezte nagy nyomás alá a Krefeldet a hazai csapat, gólt a vendégek lőttek, így tovább nőtt a két csapat közötti különbség. A harmadik harmad kilencedik percében 4-2-re szépített az Iserlohn, de mielőtt bárki izgalomba jöhetett volna, másfél perc múlva a Krefeld visszaállította a háromgólos különbséget, amihez Sofron adta az egyik gólpasszt. A végeredmény másfél perccel a lefújás előtt alakult ki, ekkor is a vendégek szereztek gólt, amivel 6-2-re nyertek. Sofron a pontján kívül még egy gólnál jégen volt, így +2-vel zárta a meccset.

Hetényi Zoltán pénteken a finn másodosztályban, a Lekiben védett és a meccsbeszámoló jelentős terjedelemben foglalkozik teljesítményének méltatásával. Saját edzője, de az ellenfél csapatának trénere is nagyon dicsérte a magyar kapust. Joensuuba utazott a LeKi, ahol 3-1-es győzelmet aratott a Jokipojat felett. A 25. percben már 3-0 volt Hetényiéknek, és bár nagy nyomás nehezedett a vendégek védelmére, a magyar kapus vezérletével állták a rohamoknak. Hetényi be is gyűjtötte a meccs legjobb játékosának járó három csillagot. A Lekiben 92% feletti összesített teljesítményt nyújt a magyar kapus a szezonban.

Hetenyi Leki 2

Vas Mártonék három forduló után veretlenek a német Oberligában. Pénteken az ellenfél ugyanaz a Hammer Eisbaren volt, amely ellen hazai pályán megszenvedtek és csak 5-4-re nyertek. Idegenben sokkal könnyebben ment minden, az első harmadban még csak 4-2 volt az állás, de ezzel a két góllal a hazaiak el is lőtték minden puskaporukat. Nem úgy a Löwen Frankfurt, amely a második felvonásban még kettőt, a harmadikban pedig újabb három gólt szerzett, a végeredmény 2-9 lett. Vas Márton továbbra is az első hátvédjeként játszik, pontot egyelőre nem szerzett.

Nagy Krisztián csapata, a Minot újra vereséget szenvedett a második számú amerikai juniorbajnokságban, az NAHL-ben. Ezúttal hazai pályán kaptak ki az Aberdeen csapatától 3-0-ra. A magyar csatár ezen a meccsen tért vissza arcsérülése és agyrázkódása után. Egy kapott gólnál volt jégen. A Minot nem áll túl jól, kilenc meccséből mindössze egyet tudott megnyerni. Javítani már szombaton lehet, amikor újra az Aberdeeen lesz az ellenfél.

Cimkék: , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum