A Sparta elverte a Slaviát

 

A prágai rangadón nagy arányú vendégsiker született.

Csehországban összecsapott a két fővárosi csapat a Slavia otthonában. A vendég Sparta a 11. percben vezetést szerzett Ivan Rachunek találatával, a második húsz percben pedig jött a hidegzuhany a hazaiaknak. Dominik Furch 14 perc alatt újabb négy gólt kapott, őt Adam Svoboda váltotta a Slavia kapujában, akinek egyszer találtak be. Tomas Pöpperle mind a tizennégy hazai lövést védte, a Sparta 6-0-ra nyert és feljött a tabella második helyére, megelőzve a Slaviát.

Finnországban újabb vereséget szenvedett el a ligaelső Pelicans. A lahtiak a címvédő Assatet fogadták, a poriak nyerőembere Niklas Hagman volt, az NHL-t és KHL-t is megjárt támadó két gólt lőtt és egy gólpasszt adott, így kivette a részét mindegyik Assat-gólból csapata 3-2-es győzelme során. Az Ilves 5-1-re nyert a HPK otthonában, így a tampereiek megközelítették négy pontra a Pelicanst.

A pénteki nap a nagy verésekről szólt a DEL-ben. Sofronék 6-2-es győzelméről írtunk, hasonlóképpen 6-2-re verte a Düsseldorf a Straubingot, amivel a két csapat helyet cserélt a tabella utolsó két helyén. Még ennél is nagyobb verést osztott ki a Kölner Haie, többek között Rok Ticar góljával is 6-0-ra verte az ERC Ingolstadtot. Az igazi áldozat viszont a Red Bull München volt, az Adler Mannheim 9-0-ra tömte ki Pierre Pagé csapatát.

Őrült meccset vívott egymással Svájcban a Kloten Flyers és az EV Zug. A hazai kapuban Martin Gerber kezdett, 30 perc alatt öt lövés találta el a kapuját, ám ebből három gól lett, Jonas Müller érkezett a helyére. Két harmad után 4-3-ra vezetettek a vendégek, a 42. percben Rob Schremp kétgólosra növelte a zugi előnyt, ám Peter Mueller szépített, Michael Liniger egyenlített, Simon Bodenmann pedig vezetéshez juttatta a hazaiakat. A végén Liniger újra betalált, ezzel beállítva a 7-5-ös végeredményt.

Az MHC Martin úgy gyűrte le a HK 36 Skalicát, hogy egyszer sem vezetett. A szakolcaiak vezettek 2-0-ra, 3-2-re és 4-3-ra is, ám túlórában dőlt el a meccs. A büntetőknél Jaroslav Markovic révén a turócszentmártoniak diadalmaskodtak 5-4-re, így elmozdultak a tabella tizedik helyéről, megelőzve a címvédő zólyomiakat.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

SHL (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum