Továbbra sem megy a Detroitnak

 

A Red Wings hatodik előkészületi mérkőzésén már a negyedik vereségét szenvedte.

Simán nyert a Pittsburgh az autóvárosban. Az 5-1-es Pingvin-győzelemben Chris Kunitz járt az élen, aki két gólja mellett egyet elő is készített. A Detroit elég erőtlen volt a mérkőzésen, a vendégek kapujában Marc-André Fleury nem szakadt meg, mindössze 17 lövést kapott.

Könnyedén, kapott gól nélkül gyűrte le a Buffalo 3-0-ra hazai pályán a Columbust. A sima siker elsősorban Jhonas Enroth érdeme, aki 26 lövést hárított, illetve Mike Weberé, aki kiszolgálóként mindhárom találatból kivette a részét.

Simán nyert saját jegén a Washington is, amely a kétgólos Eric Fehr vezetésével a Nashville-t fektette két vállra, 4-1-re. Michal Neuvirthnek mindössze 14 másodpercre lett volna szüksége ahhoz, hogy kapott gól nélkül lehozza a mérkőzést, ám Gabriel Bourque elvette a shutoutot. A Capitalsban az új fiú, Mihail Grabovszkij három gólpasszal zárt.

Az Ottawa a Canadiens elleni mérkőzésen gyakorlatilag lemásolta a keddi Toronto-meccs forgatókönyvét. Akkor két Leafs-gól fogott közre három ottawai találatot, ma két montreali ötöt. A Szenátorok legjobbja három gólpasszal az az Erik Karlsson volt, aki az előző szezon nagy részét súlyos sérülés miatt kihagyta.

Nicklas Backström volt a hős St. Louisban. A Wild kapusa ihletett formában védett, a kapujára tartó 34 lövés után mindössze egyszer kellett kapitulálnia. A 3-1-es győzelem másik kulcsjátékosa Torrey Mitchell volt, aki egy-egy góllal és gólpasszal segítette a Vadakat.

A nap egyetlen hosszabbításos mérkőzését Calgaryban rendezték, ahol a Phoenix diadalmaskodott 3-2 arányban. A sivatagiak kétgólos előnyt építettek a második harmadban, amit záró harmad derekán szűk két perc alatt egyenlítettek ki a hazaiak. A győzelmet Zbynek Michalek bombagólja döntötte el a Coyotes javára a ráadás letelte előtt 67 másodperccel.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum