Sofronék nyerték a DEL-rangadót

 

A német elitbajnokság pénteki fordulójában a Krefeld a bajnoki címvédő Eisbaren Berlint nullázta le.

Góltalan első harmad után a 37. percben szerezték meg a vezetést Sofronék, amit az 50. percben megtoldottak még eggyel, így 2-0-ra nyertek. A magyar csatár aktívan játszott, többször is helyzetbe került, de nem szerzett pontot, egyszer kiállították. A Krefeld három forduló után 100%-os teljesítménnyel vezeti a tabellát. A Berlin elleni meccs összefoglalóját itt tekinthetik meg.

Bartalisék kikaptak az Allsvenkanban, ahol hazai pályán fogadták a Karlskrona csapatát. A Troja-Ljungby szerzett vezetést a 23. másodpercben, amit egy perc múlva kiegyenlített a Karlskrona. A hatodik perc végén emberelőnyből átvették a vezetést, amit három perccel később Bartalisék egyenlítettek ki. Emberelőnybe került a Troja, ám mégis a vendégeknek sikerült gólt szerezni és ezzel visszavenni a vezetést a 11. percben. Sőt, két perccel a harmad vége előtt kettőre növelte előnyét A Karlskrona. A meccs másik két harmada nem volt olyan mozgalmas, az 57. percben a Karlskrona ötödik góljával beállította az 5-2-es végeredményt. Bartalis nem szerzett pontot, mínusz eggyel zárta a találkozót.

Hetényi Zoltán továbbra is a Mestisben véd, csapata, a LeKi első idegenbeli győzelmét aratta a KooKoo fölött. A hazaiak már 2-0-ra is vezettek, innen egyenlített a LeKi. A finn másodosztályú mérkőzés utolsó két percében visszavette a vezetést a KooKoo, ám Hetényiéknek a hátralévő maradék másodpercek is elegendőnek bizonyultak az egyenlítéshez, majd a győzelem megszerzéséhez is. A végeredmény 4-3 lett a LeKi javára. Hetényi összesített védési hatékonysága minimálisan 90% alá csúszott.

Nagy Krisztián csapata, a Minot megszerezte első győzelmét az NAHL-ben. Ezúttal a Springfield volt az ellenfél. A mérkőzés minden harmadában egy gól született, az első és második harmadban a Minot, a harmadikban pedig a Springfield szerzett találatot, így alakult ki a 2-1-es végeredmény. Nagy Krisztián ezúttal nem szerzett pontot.

Cimkék: , , , , , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum