Remélem, újra együtt játszunk

 

Kiss-Simon Franciska élménybeszámolója az orosz női bajnokság első két meccséről.

Emellett megmutatjuk a második Fakel?Tumenszkije Liszici mérkőzés képeit. A magyar lányok Fakel színeiben játszva szombaton és vasárnap a Szpartak-Merkurij Jekatyerinburgot fogadják.

“Az elmúlt két hét is úgy telt, mint korábban, mindennap edzésünk volt. Szeptember 12. és 17. között taekwondo-torna volt a jégcsarnokban, ezért szintén a másik pályán edzettünk, vagy éppen száraz edzéseink voltak. Igen kevesen vettünk részt az edzéseken, mert az orosz felnőtt válogatott játékosoknak ismét egyhetes táboruk volt, illetve az U18-as fiatalok két és fél hetes edzőtáborban vettek részt, ezért a magyar lányokkal gyakoroltam tovább.

sevensport.ru

Az egyik edzés után bementünk a belvárosba,ahol eltöltünk egy pár órát. Nagyon vártuk már az első meccset. Eleinte úgy volt, hogy nem játszhatunk, mert a két szövetség között adódott valami probléma, de ezt sikerült elintézni és így jégre tudtunk lépni. Négy sorral játszottuk az első harmadban. Mi, magyarok az első sorban játszottunk, én még a negyedik sorban dupláztam. Nagyon élveztük a játékot, sikerült mindenkinek pontot szereznie, Huszák Szaszának és Gasparics Fanninak szép gólokat is lőni, 5-3-ra nyertük az első mérkőzést, Szasza lett a meccs legjobbja.

Másnap jött a második mérkőzés, ahol már nagyobb volt a különbség a két csapat között, hiszen 8-0-ra nyertünk. Ezen a meccsen is sikerült mindenkinek pontokat szerezni, illetve a lányoknak egy-egy gólt. Ezen a meccsen szintén az első sorban játszottunk, én szintén besegítettem a negyedik bekkpárban, az előző naphoz hasonlóan. A sorunk hét gólt szerzett, a harmadik harmadban négy gólt lőttünk. A lányokkal úgy gondoljuk, hogy a két meccs közül az első jobb volt. Ott jobban sikerültek a szép passzok, remek összejátszások és kevesebb helyzetet hagytunk ki. A második meccs után és pénteken megnéztük a KHL-es Traktor két győzelmét a Metallurg Novokuznyeck és az Amur ellen.

Csütörtökön és pénteken együtt gyakoroltunk, egyelőre úgy tűnik, hogy a hétvégi két mérkőzésen is egy sorban fogunk játszani, reméljük, hogy ez szombaton sem fog változni. Az edzővel nagyon jó a viszonyunk, egyszer voltunk nála egy taktikai megbeszélésen, ahol elmondta, hogy ők mit játszanak. A csapattársakkal szintén nagyon jól elvagyunk, próbálunk velük oroszul beszélni, ez kisebb-nagyobb sikerrel szokott menni. De továbbra is nagyon segítőkészek és nagyon szeretünk ebben a csapatban játszani.”

 

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum