Tortorella: kettőből semmi

 

Az egykori New York-i mester, John Tortorella második mérkőzésén is vereséget szenvedett csapatával, a Vancouverrel miközben volt játékosai remekeltek a Hurricanes ellen.

Jól muzsikáltak a Carolina otthonában a Columbus volt Rangers játékosai. A GaborikDubinskyErixon hármas összesen nyolc pontot termelt, amiből a szlovák szélső két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét az 5-4-es vendéggyőzelemből.

Idegenben győzött az Anaheim is, amely a Colorado otthonából távozott két ponttal. Az Avalanche első harmadbeli találatára egy-egy emberelőnyös találattal válaszoltak a Kacsák a második és a harmadik harmadban Devante Smith-Pelly és Hampus Lindholm révén. A Ducks kapujában John Gibson 30 percet védett és a kapujára tartó mind a 18 lövést hárította.

A játéknap harmadik vendéggyőzelmét az Edmonton szállította, amely magabiztosan verte 4-1-re a Vancouvert. Az Oilers az első harmadban eldöntötte a meccset, amikor a hárompontos Eberle vezetésével nyolc perc alatt négyet rámoltak be Luongo hálójába. A Canucks a játékrészben még szépíteni tudott, de az utolsó 47 perc gyakorlatilag esemény nélkül pergett le.

A Stars és a Lightning révén két hazai győzelem született a játéknapon, mindkettő büntetőlövések után. Tampában a kétgólos Dmitrij Jaskin vezette St.Louis már 3-0-ra is vezetett, innen álltak fel a hazaiak és csikarták ki a szétlövést, ahol Valtteri Filppula és Adam Erne révén behúzták a két pontot.

Dallasban a második harmadban 30 másodperc alatt kétszer köszönt be az EakinBenn páros, amire a záró játékrészben 14 másodperc alatt válaszolt a floridai Shore, Upshall duó. A szétlövést itt is 2-0-ra nyerte a Stars, akárcsak a Lightning, köszönhetően annak, hogy Chiasson és Benn is bevette Markström kapuját.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum