Vigneault első győzelme a Rangers élén

 

Kilenc mérkőzéssel folytatódott az előszezon, ahol három csapat, a Columbus, a Calgary és a New York Islanders kétszer is jégre lépett. A Columbus ?A? csapata hazai pályán szenvedett vereséget a Buffalótól 3-1 arányban. A vendégek legjobbja a két gólt, közte a győztes találatot szerző Marcus Foligno volt. A hazaiak kapujában 40 percet védett az elmúlt szezon Vezina-díjasa, Szergej Bobrovszkij, aki felejthető 86,7%-os mutatóval mutatkozott be az új szezonban. A Jackets ?B? csapata eközben Minnesotában vendégszerepelt és győzött 3-1-re az egy-egy gólig és gólpasszig jutó Ryan Johansen, Cam Atkinson kettős vezetésével.

Két meccset játszott egymással az Islanders és a Calgary, ahol mindkét mérkőzés a kanadai csapat sikerével zárult. New Yorkban egy harmadnyi jó játék elég volt a győzelemhez, a kétgólos Sean Monahan vezetésével összesen négyszer köszöntek be a Flames játékosai. Calgaryban is hasonló forgatókönyv szerint zajlott a mérkőzés. Az Islanders első harmadbeli találatára a másodikban néggyel válaszoltak a hazaiak, amit a mérkőzés végén még egy üres kapus találattal toldottak meg. A hazaiak legjobbja a kétgólos védő Dennis Wideman és a három pontig jutó szélső, Curtis Glencross voltak.

Jobb napja volt New York másik csapatának, a Rangersnek, amely Philadlephiaból távozott kettő ponttal, ezzel megvan az új edző, Alain Vigneault első győzelme a Parkőrök élén. A vendégek legjobbja a góli és gólpasszig jutó Derick Brassard volt.

Először kétgólos hátrányt dolgozott le a Boston a Washington ellen, majd a győzelmet is kiharcolta a szétlövés nyolcadik körében a fővárosban. A büntetőket borzasztóan lőtték a játékosok, a 16 lövésből mindössze három talált kaput, amiből csak egyetlen egy, Carter Camperé talált utat a hálóba.

Corey Crawford tizenkilenc védésével és hibátlan teljesítményével győzött 2-0-ra a bajnok Chicago hazai pályán a Detroit ellen. A Hawks két gólját Patrick Sharp és Ben Smith ütötte a második harmad végén mindössze 69 másodperc leforgása alatt.

A nap másik hibátlan teljesítménye a Los Angeleshez fűződik, amely 6-0-val bucira verte idegenben az Anaheimet. Hátul a Kings kapujában a GaronQuick tandem remekelt, mind a 23 lövést hárították, elöl a Carter, Doughty, Frattin trió villogott, mindhárom játékos három ponttal zárta az estét.

A nap utolsó mérkőzésén a kanadai rangadón a Winnipeg 3-2-re verte az Edmontont. A Jets jól kezdett és a kétpontos Tangradi vezetésével 3-0-ra elhúzott, de a végére nagyon kiengedett és az 57. percben 23 másodperc alatt két gólt kapott, ám győzelme még így sem forgott veszélyben.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum