A fájdalom háza

 

Marty Raymond alaposan kielemezte a múlt hét végi két EBEL-meccs tanulságait és a jövőbeli tennivalókat.

“Ami vasárnap történt, az megmutatta, milyen a csapatunk és milyen karakterű emberek alkotják ? nyilatkozta a meccs lefújását követően Marty Raymond, a Fehérvár vezetőedzője a Sportklub Tv-nek. ? Ezúttal sokkal jobban mentünk, mint a Bolzano ellen, mindenki még jobban odatette magát, amikor kiestek a játékosaink, ez is jelzi, sok van még bennünk. A Bolzano összeszedetlenebbül játszott, akkor mi is összeszedetlenek voltunk, ezúttal a liga egyik legjobban felépített csapata volt az ellenfelünk, és reményre jogosító sikert arattunk. Azt szeretnénk, hogy a fájdalom háza legyen a jégcsarnokunk, ne szeressenek idejönni az ellenfelek. Ehhez  ma egy fontos lépést tettünk. Elsősorban azért, mert jól védekeztek a srácok és nagyon jól védett Bálizs Bence.”

Raymond Marty AVS

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

“Ma teljesen más a kedélyállapotom, mint tegnap volt” ? ezt már az albavolanhockey.hu portálnak nyilatkozta a tengerentúli edző, aki az újabb győzelem után már nyíltabban beszélt a szombati problémákról. Mint  mondta: “Ki lehet kapni, ha teljes odaadással küzdünk, ám tegnap néhány játékosomon nem ezt láttam. Ma ez másként volt. És ennek így is kell lennie.” Kemény kritika ez, annak ellenére, hogy a Bolzano ellen sem játszott rosszul a csapata, de a Vienna Capitalsszal szemben valóban egy más mentalitású csapat lépett jégre.

“Azt akarom, hogy bárki is jöjjön ide, nehéz dolga legyen. Tegnap kényelmessé tettük az estét a Bolzanónak, ma azonban kellemetlen ellenfelek voltunk: alaposan megnehezítettük a liga legjobb csapatának dolgát. Nem a miénk a legerősebb keret, a tegnapi szertelen játékkal senkit nem fogunk megverni. A mai játékkal azonban pontokat lehet szerezni. Ez a hétvége tanulsága.”

A Sportklub Tv anyagából kiderül, Raymond az az edző, akit bármikor bármivel megkereshetnek a játékosai:

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum