Minden idők legerősebb EBEL-szezonja

   

Karl Safron, az EBEL elnöke fokozta a várakozásokat ezzel a kijelentéssel. Van olyan nemzetközi portál, amely a rájátszásba várja a Fehérvárt.

Szombaton Villach-győzelemmel kezdődött az EBEL-szezon, vasárnap négy további meccsre kerül sor, a magyar csapat is ekkor debütál ? Znojmóba látogat a Sapa Fehérvár AV19 ?, míg az Olimpija a szlovéniai kosárlabda Eb miatt csak jövő pénteken veszi fel a fonalat.

Safron szavai szerint mindenkinek egyforma esélyei vannak ebben a szezonban, és ha ez nyilvánvaló túlzás is, az biztos, hogy egyelőre piszok nehéz lenne még csak azt is megjósolni, hogy mely négy csapat nem jut a rájátszásba.

Ami biztos: 44 mérkőzéses alapszakasz vár a 12 csapatra, idén a KHL-be távozó Medvescak helyett az első olasz csapatot láthatjuk majd a ligában, a Bolzanót. A Fehérvár játékoskerete alaposan kicserélődött, miként az edzői garnitúrája is, érdekes szezonnak nézünk elébe. Amit tudunk, a magunk részéről továbbra is megteszünk, ennek egyik példája, hogy a MOL Liga és a KHL után az EBEL-ről is teljes adatbázist találnak nálunk, mind a címlapon, mind a menüből elérhető a rendszer.

Három videót gyűjtöttünk össze.

Mihály Árpád Léderer Ákosnak beszélt többek között arról, hogy milyen az új edzővel dolgozni és milyen szezont vár.

Ocskay Gábor néhány napja az EBEL-nyitányról, az új edzőről, Marty Raymondról, a játékoskeret szerkezeti átalakításáról, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiáról, a Dab.Docler mellőzéséről és a Winter Classicról nyilatkozott ugyanott.

Itt pedig az EBEL-elnök rövid beharangozóját tekinthetik meg.

Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum