Elkészült a Jégkorongblog KHL-adatbázisa

   

A szeptember 4-i szezonkezdettel együtt az orosz központú profi bajnokság adatbázisa is aktiválódott a rendszerünkben.

A MOL Liga januári adatbázis-átadása és az áprilisi vébé után eljött az idő, hogy újabb esemény kapjon háttértáblázatokat a Jégkorongblogon. A menüsorban található KHL-es gomb mellett akár a khl.hu domainen keresztül is elérhető a KHL-es csapatokról, játékosokról, mérkőzésekről szóló adatbázisunk. A KHL-es rész tartalma megegyezik a már megszokott és fenti link alatt részletesen bemutatott MOL ligás rendszerrel. Szándékaink szerint minden fellelhető adat megtalálható a liga szereplőiről ? játékoskeretek, sorsolás, statisztika és mindez akár az egész ligára összesítve, akár csapatokra lebontva (természetesen az első meccs előtt sok táblázat még üres) ?, ráadásul latin betűkkel, magyar nyelven. Ezentúl a mérkőzéseknél is a MOL Ligánál megszokott teljes jegyzőkönyvet megtalálják majd a cikkeinkben, nem csak a gólszerzőket.

Kicsit módosítottunk a címlapon látható gyűjtőfelületen. A teljes tabella és a kanadai táblázat élmezőnye mellett az előző és a következő néhány nap eseményei láthatók, ráadásul a meccsek után ? amennyiben volt ilyen cikkünk ? a meccsel kapcsolatos beharangozó, tudósítás, nyilatkozat, fotó és videó is elérhető egy kattintással. Amikor innen kifutnak a meccsek, a ligánál és/vagy a csapatoknál is elérhető ugyanez az info, de ott mindenkor és teljeskörűen.

Ha nem ismerik a csapatok hárombetűs rövidítését, az sem jelent gondot mostantól kezdve, amennyiben az egeret fölé húzzák, a rendszer kiírja a teljes csapatnevet. Ha bármilyen kérdésük vagy jobbító javaslatuk van, keressenek minket az ismert elérhetőségeken vagy a kommentek között.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum