Jövő héten a magyar lányokkal gyakorlok

 

Augusztus 20-án Cseljabinszkba indult három magyar lány, azóta már túl vannak több edzésen, és megismerkedhettek a várossal is. Kiss-Simon Franciska beszámolója.

“Kedden 19 órakor busszal indultunk Bécsbe, ahonnan 0.30-kor indult gépünk Moszkvába. Onnan továbbrepültünk Cseljabinszkbe, ahová  12.30-kor értünk, helyi idő szerint (magyar idő szerint 8.30-kor, Cseljabinszk és Magyarország között 4 óra eltolódás van a nyári, 5 óra a téli időszámítás során ? K. I.). A délutáni érkezés miatt szerdán lemaradtunk az edzésről. Együtt ebédeltünk a csapattal, és utána elintéztük a fontosabb dolgokat, mint például a lakást, a telefont, a bevásárlást, illetve a bankot. Csütörtökön és pénteken jeges edzésünk volt, szombaton pedig egy száraz.

ml_121220_001

Ezen a héten valami vásárszerűség volt a 7500 fős Traktor Arenában, így hétfőn és kedden száraz edzésen vettünk részt, míg szerdán és csütörtökön már egy másik jégpályán edzettünk, pénteken pedig ismét száraz edzés volt a program. Nagyon szokatlan és még nehéz, mivel a lányokkal már régóta együtt játszunk és csukott szemmel tudjuk, hogy mit csinál a másik, viszont most másokhoz is alkalmazkodnunk kell. Nekem nehezebb dolgom van, mert egy teljesen új sorba kerültem be. A hátvédpárom nagyon jó, ám még össze kell csiszolódnunk.

De egyáltalán nem panaszkodhatom, három felnőtt orosz válogatottal vagyok egy sorban, akik ezekben a napokban ismét a válogatott programon vesznek részt, ezért újra a magyar lányokkal gyakorolhatok, illetve a harmadik csatárral is, akivel Prágában voltunk egy sorban.

A kommunikáció Huszák Alexandra és Gasparics Fanni nélkül nehezebb, a hátvédpárom kicsit azért tud angolul, az pont annyira elég, hogy segítsünk egymásnak. Az oroszok játéka különbözik attól, amit megszoktunk odahaza Fanniékkal, de remélem, a jövő héten már jobban fog menni a hoki.”

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum