Sapa Fehérvár AV19 Fan Feszt

   

Augusztus 10-én tartja a Volán a hagyományteremtő szezonnyitóját.

Ha már nem bírod jég nélkül címmel kaptunk sajtóközleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk:

“Hosszas szervezőmunka után végre bejelenthetjük az idei nyárra tervezett meglepetésünket. Augusztus 10-én a Sapa Fehérvár AV 19 szurkolói a klubbal közösen nagyszabású rendezvénnyel nyitják meg a csapat 2013/14-es szezonját.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Sapa Fehérvár AV 19 Fan Feszt névre keresztelt eseményhez hasonló még nem volt Fehérváron. Mind a szervezők, mind a klub vezetői bíznak abban, hogy ezzel sikerül hagyományt teremteni, és minden évben hasonlóképpen ünnepelhetjük szeretett csapatunk jégre lépésének első pillanatát.

A kulisszatitkok általában kevésbé érdekesek, mint a végeredmény, de az első alkalomra való tekintettel talán bocsánatos bűnnek számít kitérni arra, hogy a rendezvény kapcsán milyen összefogás alakult ki a háttérben az első pillanattól kezdve.

Sokan sokféleképpen segítettek. Hivatalos oldalról igen komoly anyagi és szervezési hozzájárulások jöttek, a szurkolók pedig nagy szavak nélkül heroikus munkát végeztek az elmúlt másfél hónapban.

A napot 10:00 órakor kezdhetjük az ifjabb Ocskay Gábor jégcsarnok előtti parkolóban, hivatalos megnyitóval. Lesz színpadi, pavilonos, floorballos és sörpados szekció, illetve a rendezvény alatt igyekszünk a lehető legjobban kihasználni a jégcsarnok nyújtotta lehetőségeket is.

fanfeszt_poszter

A rendezvényre való belépésnél az első ezer résztvevő a szurkolóktól meglepetés ajándékban részesül.

Állandó programjaink egész nap várják az érdeklődőket. A családokra, gyermekekre gondolva kézműves foglalkozást, jégkorongos rajzversenyt, aszfaltrajz versenyt és a csarnokban kincskereső versenyt tartunk.

A Vörösmarty Rádió Panorama Stúdiója egész nap a helyszínről közvetít, a színpadon pedig a Fehérvár Médiacentrum biztosítja a jó hangulatot. Ugyanitt lesznek interjúk, és az újonnan igazolt játékosok bemutatása is.

A pavilonoknál folyamatos kvízjátékkal tesztelhetjük jégkorongos ismereteinket. Érdemes fényképezőgépet hozni, és a hozzá tartozó adatkábellel készülni, mert lesz fotónyomtatási lehetőség – és ezt akár egybe is lehet kötni a dedikációval, azaz a kedvenc játékosunkkal készült képek is aláírathatók.

A klub felajánlásából egy hordó sört kaptunk, ezt a sörpadoknál csapolják a szurkolóknak. A jégcsarnok büféje az egész rendezvény alatt nyitva tart, de emellett készültünk más étkezési lehetőségek is: a Pasa Kebab/Nagymama konyhája háromszáz adag paprikás krumplit főz a helyszínen. Akinek van kedve közös bográcsozáshoz, a parkoló hátsó részén kialakított főzőhelyen bárkinek megmutathatja a főzőtudományát (fontos információ: a főzéshez csak gáz zsámolyt tudunk biztosítani, minden mást hozni kell ? illetve az elkészített ételeket senki nem árulhatja).

A parkoló hűtőház felőli részén floorballpályát építünk, és rögtönzött mini kupát tartunk. Bárki jelentkezhet, aki kedvet érez magában, hogy kipróbálja ezt a testvérsportot ? nem is feltétlenül a vérre menő küzdelem, hanem a tartalmas szórakozás a cél. Nevezési díj nincs, de a játékhoz előzetesen jelentkezni kell a következő oldalon. A pálya a Magyar Floorball Szövetség támogatásával épül fel, akik bírót is biztosítanak a játékhoz. A mérkőzésekre háromfős csapatokkal lehet nevezni, a játékidő a jelentkezett csapatok számától függ (erről később nyújtunk tájékoztatást). A mérkőzések alatt a csarnok egyik öltözőjében biztosítunk zuhanyzási lehetőséget.

A csarnokban a Magyar Jégkorong Szövetség támogatásával különböző ügyességi játékok várják az érdeklőket (gyermekeket is). A klub háromnegyed órára a szurkolóknak is lehetőséget ad a kibontakozásra ? ez ezúttal nem szimpla közönségkorcsolyát jelent majd, hanem harmadonként más-más ügyességi feladatokat lehet kipróbálni (erről a részletek a hét vége felé várhatók).

A korcsolya bérlési lehetőség biztosítása még egyeztetés alatt van, amiről szintén beszámolunk.

Az esti mérkőzés felvezetéseként 15:45-től az U18-as és az U20-as csapataink mérik össze a tudásukat a jégen.

A rendezvény végét tombola zárja, az alábbi, értékes nyereményekkel:
? játékosereklyék Palkovics Krisztián, Frank Banham, Orbán Attila, Benk András, a Magyar Jégkorong Játékvezetők Egyesületének felajánlásából
? Árpád-fürdő VIP-jegy
? Tekergő étterem-utalvány
? dedikált korongok
? dedikált sapkák
(a fentieknél jóval több nyeremény áll egyeztetés alatt, de a lista csak már véglegesített nyereményeket tartalmazza ? az egyeztetésektől függően a listát folyamatosan bővítjük)

A rendezvény 18:00-ig tart, a napot pedig a Sapa Fehérvár AV19 és az Érsekújvár csapatának 19:00-kor kezdődő edzőmérkőzése zárja.

Programterv

Színpad:
10:00 a rendezvény megnyitása
11:15 meglepetés interjú
11:30 a csapat új játékosainak bemutatása
11:45?12:30 kötetlen beszélgetés a csapat játékosaival, dedikálás
13:15 interjú az U20-as csapat játékosaival, dedikálás
14:15 interjú

Pavilonok:
10:15?10:45 kvízjáték
11:30?12:30 dedikálás, fotónyomtatás
13:30?17:45 kvízjáték

Floorball:
10:15?11:15 torna
12:15?13:15 torna
13:30-tól szabad program, a helyszíni érdeklődéstől függően

Sörpadok
12:30?13:15 a játékosok dedikálnak

Jégcsarnok:
12:30?13:00 kincskereső verseny 1
13:45?14:15 kincskereső verseny 2
14:30?15:15 szurkolók a jégen
15:45?17:30 U20?U18 edzőmeccs
19:00 Fehérvár?Érsekújvár felkészülési mérkőzés”

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum