Újabb finn kapus a Levben

   

A cseh KHL-csapat továbberősítette a keretét.

Petri Vehanen mellé egy szintén finn kapust szerződtetett a Lev Praha, a TPS-től érkező Atte Engren a múlt héten véget ért világbajnokságon Finnország harmadik számú kapusa volt, jégre nem lépett. Továbbá csatlakozik a prágaiakhoz két védő, a Svédországból hazatérő Martin Sevc és az idén egyetlen NHL-meccsen jégre lépő kanadai Marc-André Gragnani.

A Szeversztal kapott négy SZKA-játékost, cserébe viszont a cserepoveciek két húzóembere került a szentpéterváriakhoz. Jevgenyij Ketov és Vagyim Sipacsov SZKA-mezben játszanak ősztől, míg a Szeversztalban folytatja Ivan KaszutyinGrigorij SzerkinGleb Klimenko és Szergej Monahov.

A Jugra kerete négy játékossal bővült, Mihail Tyuljapkin és Vlagyimir Gorbunov a Torpedo, Kirill Knyazev a Dinamo Moszkva, míg Mihail Jakubov a Metallurg Magnyitogorszk színeiben játszott a legutóbbi szezonban. Mike Iggulden három év kitérő után visszatér a KHL-be, a kanadai támadó a Vityazhoz igazolt.

Jevgenyij Blohin hazatér a Bariszhoz a Nyeftyehimiktől, míg a kazahoktól távozik a nyizsnyekamszkiakhoz Fjodor Beljakov, ahová visszatér a Szpartaktól Nyikita Scsitov. A Dinamo Minszktől távozik a fehérorosz Vlagyimir Gyenyiszov, új klubja a Szalavat Julajev,  Nyikolaj Lemtyugov pedig a Tratkor után a Szibirben játszhat.

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum