Miskolcon erős csapat lesz

   

Hamarosan lesz új edző, és a távozókat is megfelelő tudású játékosok helyettesítik majd. Újabb saját nevelésű fiatalok is lehetőséget fognak kapni Miskolcon. Mindezekről az Egri Istvánnal, a Miskolci Jegesmedvék elnökével közölt hosszabb interjúban olvashatnak a miskolci klub honlapján. A vezető elmondja, hogy javában zajlanak az egyeztetések, két-három héten belül lezárul az edzőkeresés. Jelenleg három kanadai edzővel tárgyalnak, minden valószínűség szerint közülük kerül ki a csapat követező mestere.

A tavalyi játékoskeretből Miskolczi, Ritó és Orosz élő szerződéssel rendelkezik, Czuba és Atkinson kivételével mindenki másnak adott ajánlatot a klub. Saluga és Gőz elszerződött, Fodor abbahagyta, a többiek sorsa ennek megfelelően még kérdéses. Cowannal és Smith-szel Egri reményei szerint meg fognak tudni állapodni.

Fotó: Mudra László (jégkorongblog.hu)

A saját utánpótlásból Godó, Szeszák, Üveges és Kiss Bence a felnőttekkel kezdi a felkészülést. Az új igazolások között pedig olyan játékosokat keresnek, akik a MOL Liga legjobbjai közé tartozhatnak majd. A felkészülés jelenleg egyénileg folyik, augusztus elejétől pedig a miskolci jégen gyakorolhat már a teljes csapat. A tervek között szerepel egy hazai felkészülési torna is, amelyen a Fehérvár mellett a Sanok és egy szlovák Extraligás csapat lenne a meghívott.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum