Dupla Winter Classic a Yankee-stadionban

   

2014-ben a detroiti Winter Classic mellett további négy szabadtéri mérkőzésre kerül sor. A ?The 2014 Coors Light NHL Stadium Series? néven futó sorozatban egy-egy mérkőzésre kerül sor Chicagóban és Los Angelesben, míg New Yorkban rögtön két mérkőzést is rendeznek.

2014. január 25-én az angyalok városában, a Dodgers baseball stadionjában rendezik a kaliforniai rangadót, ahol a Los Angeles fogadja az Anaheimet. A szeles városban március elsején a Chicago Bears otthonában a Soldier Fielden találkozik egymással a Chicago és a Pittsburgh. A leginkább várt eseményt a Nagy Almában, pontosabban a Yankees stadionjában rendezik, ahol január 26-án a Devils fogadja a Rangerst, majd két nappal később, január 29-én, az Islanders vendége lesz a Rangers. Mindkét mérkőzésen a Parkőrök lesznek a vendégek. Egyelőre csak a két New York-i mérkőzésnek van meg a pontos időpontja, a Devils?Rangers magyar idő szerint este fél hétkor, míg az Islanders?Rangers már 30-án hajnali fél kettőkor kezdődik.

yankee_stadium

Természetesen megszólaltak a mérkőzéssel kapcsolatban az érintettek is, legelőször Gery Bettman főkomisszár:
?A világ egyik legjobb, leghíresebb stadionja fog helyet biztosítani a három csapatnak. Mi rengeteget dolgoztunk azért, hogy kiszolgáljuk a rajongókat és egy felejthetetlen eseményen vegyenek részt. Köszönettel tartozunk a Coors Lightnak, a Yankeesnek és a Yankee stadion összes alkalmazottjának, hogy tető alá hozták ezt a rendezvényt.”

Lonn Trost, a Yankee stadion üzemeltetési igazgatója:
?Mi már nagyon régóta gondolkodtunk azon, hogy megrendezzünk egy szabadtéri mérkőzést. A Yankee-stadion amellett, hogy egy első osztályú baseball létesítmény, természetesen többfunkciós is egyben és úgy építették, hogy bármilyen egyedi rendezvényt meg lehessen benne rendezni, akár egy NHL-szériát is. E két mérkőzés megrendezése számunkra óriási esemény és büszkék vagyunk rá.”

Garth Snow, az Islanders general managere:
?Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk az NHL szabadtéri rendezvénysorozatának. A mi szurkolótáborunk az egyik legszenvedélyesebb az NHL-ben amit most az idei playoff alatt is bizonyítottak és szeretném, ha ezt jövőre a Rangers elleni is bebizonyítanák. Az Islanders?Rangers rivalizálás az egyik legnagyobb a ligában, ezért alig várom, hogy a mérkőzésünkön narancssárgába és kékbe boruljon a Yankee stadion lelátója.?

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum