Szélig Viktor feladatai bővülnek a Brianconnál

 

Nemrégiben az icehockey.hu interjút készített a válogatottságtól a közelmúltban visszavonult magyar hátvéddel, amelyben döntése egyik okaként azt említette, hogy bővül a feladatköre a klubnál. Nos, a Briancon szerdán tartott sajtótájékoztatót, amelyben egyrészt értékelték a páratlanul sikeres klubszezont, másrészt a jövőbeli tervekről is szóltak. Ennek kapcsán elmondták, hogy az elmúlt három év egyik legnagyobb vívmánya az volt, hogy pénzügyileg sikerült rendbe tenni a klub működését, fenntartható növekedési pályára állították az egyesületet. A következő szezonban is folytatódik a szisztematikus fejlődés.

Ennek egyik szegmense, hogy megerősítik a csapat körül dolgozó személyzetet. A professzionálisabb szakmai stáb tagja lesz Szélig Viktor is, aki feladatokat kap a honlap tartalomszolgáltatásában, mint a játékosok és a szerkesztők közötti közvetítő, a jégpálya irányításában, valamint közelebbről nem részletezett kereskedelmi területen is.

A szokásokhoz híven idén is jelentősen átalakul a játékosállomány. Az érkezők között van Lionel Tarantino, Pierre-Antoine Devin és az idei vb-n Szlovákia ellen gólt szerző Damien Raux. Rajtuk kívül négy fiatal brianconi nevelés is helyet kap a következő szezon csapatában, név szerint Corentin Lapointe, Thibaut Farina, Loic Chapelier és Guillaume Michelon. A tengerentúlról egyelőre egy játékos érkezése biztos, a 24 éves kanadai-olasz Scott Enders-é, aki hátvéd. Még két játékost akarnak észak-amerikából igazolni, de Basile edző időt kért a lehető legjobb döntés meghozatalához.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum