Elsődleges célom Dunaújvárosban maradni

 

Galanisz Nikandrosszal, a Dab.Docler csatárával beszélgettünk többek között a világbajnokságról, a megyeháromról és a nyári felkészülésről. A kiváló támadó elárulta, vannak külföldi ajánlatai, de nem szeretné elhagyni nevelőegyesületét.

? Mióta játszik a Beloianniszban?

? Kiskorom óta focizok, a Beloianniszban 4-5 éve lépek pályára, természetesen csak a jégkorongszezon végeztével. Nagyon örültem, hogy az idei első mérkőzésemen sikerült betalálnom, bár a végén vereséget szenvedtünk. Előfordul, hogy gólt szerzek, de nem olyan sűrűn, mint hokiban. Akkor csatárt játszottam, de általában a középpályán kapok helyet, jó a kondim, gondolom, úgy vannak vele, hogy majd én futok.

? Nézte a világbajnokságot? Hogy tetszett?

? Természetesen néztem, bár az összes mérkőzésre nem volt időm. Tartózkodnék attól, hogy bármiféle úgymond szakmai értékelést adjak, mert játékosként, csatárként én egészen mást látok, mint amit az edzők, és az számít, ők hogyan értékelik a játékostársak és a csapat teljesítményét. Szerintem jól játszottunk, különösen támadásban, úgyhogy elégedettek lehetünk az eredménnyel, bár a feljutás nem sikerült, a bronzot megszereztük. Jövőre azonban nehezebb lesz, mert az ellenfelek is komolyabbak lesznek és nem is itthon játszunk.

Fotó: Mudra László (MJSZ)

? Mi a program a nyárra?

? Edzés. Az edzésterveket már megkaptuk, a többiek már el is kezdték, én még kaptam egy hét pihenőt, jövő héten kezdek. Az első etap 6-8 hetes, aztán jön egy kis szünet, majd az újabb kemény periódus.

? Mik a tervek a jövőre vonatkozóan?

? A csapatból senkinek sincs még szerződése, így nekem sem. Elsődleges célom, hogy Dunaújvárosban folytathassam a pályafutásomat. Ennek feltételeiről most folynak a tárgyalások, kezdeti stádiumban vagyunk. Remélem, megfelelő ajánlatot kapok a klubvezetéstől és maradhatok. Ha mégsem, akkor külföld a következő prioritás, van egy-két ajánlatom. Ha ezek sem jönnek össze, akkor esetleg más MOL ligás csapatok jöhetnek szóba, közülük többen máris megkerestek.

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum