Lindqvist újabb 2 évre aláírt Brassóban

   

A svéd edzővel elégedett az ASC Corona Brassó vezetése, ezért meghosszabbították lejáró szerződését. Mi több, szabad kezet kapott a játékoskeret kialakításában, Lindqvist maga tárgyal a régi és az új játékosokkal is.

“A csapat játékoskeretére fordítható fizetést valamelyest csökkentjük a következő szezonban, lesznek játékosok, akik többet, és lesznek, akik kevesebbet keresnek majd, mint idén ? tájékoztatta a Jégkorongblogot Olti-Pasca Zoltán, a brassói szakosztály egyik vezetője. ? Ugyanakkor olyan bónuszrendszert alakítunk ki, hogy az jobban motiválja a játékosainkat. Lindqvist edző már év közben jelezte, hogy változtatni kell nyáron, mert voltak olyan játékosok, akik nem tettek meg mindent a csapatért. Jövőre ezt a premizáláson keresztül biztosítjuk.

Erősebb és fiatalabb csapatot szeretnénk építeni a 2013/14-es szezonra. Sok tárgyalásunk még folyamatban van, igyekszünk április végéig lezárni a legtöbb kérdést, azt tudom ígérni, hogy jövő héten már lesznek bejelentéseink.

Idén megnyertük a román kupát, jövőre az a célunk, hogy a bajnokságban is az élen végezzünk, és bejussunk a MOL Liga rájátszásába. A MOL Ligában a legjobb négy között már bármi megtörténhet. Azt gondolom, idén is nagy esélyünk lett volna egy jó eredményre, de abban biztos vagyok, hogy ha ott lettünk volna az elődöntőben, akkor velünk érdekesebb lett volna a playoff már idén is.

Brassóban egy nagyon értékes csapat és egy nagyon jó közönség kezd kialakulni, a város büszke a jégkorongcsapatára. Nagyon jó a hokit körülvevő hangulat a városban. A szponzorok is nyitottak a fejlődésre, jó tárgyalásokat folytatunk. Minden szezonban megpróbálunk egy kicsit többet letenni az asztalra, és kis lépésekkel haladni előre céljaink felé. Szeretnénk előbb-utóbb igazán komoly csapat lenni.”

A sportvezető nem kívánt reagálni a kedden szárnyra kapott hírre, miszerint a HSC Csíkszereda egyik legjobb csatára, Molnár Zsolt a Brassóban folytatja pályafutását.

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum