Folytassák, amit elkezdtek

   

Az ázsiaiak győzelmével végződő japán?brit mérkőzés utáni nyilatkozatok.

Mark Mahon, szövetségi kapitány, Japán: Az első két mérkőzésünket elveszítettük, de utána sikerült talpra állnunk, és Korea után most a britek ellen is sikerült győznünk. Nagyon szép eredményt értünk el. Az olimpiai selejtező tornán Japánban kikaptunk tőlük, úgyhogy ezzel legalább bebizonyítottuk, hogy nem az volt feltétlenül a realitás. A srácoknak most az a feladatuk, hogy folytassák, amit elkezdtek. A kapusunk jól védett ma is, de továbbra is azt gondolom, hogy még nem teljesen jó, ahogy előtte játszunk, nem hagyatkozhatunk csak rá. Szerintem mikor a bírók ma felébredtek, megnézték, hogy Nagy-Britannia meccset fújnak, és az jutott eszükbe, hogy jó, nem arany meccs, nem olyan fontos. Azt éreztem, hogy nem voltak készen a mai meccsre, ez pedig nem elfogadható. Természetesen mi is felelősek vagyunk félig, de a bírók is.

Doug Christiansen, másodedző, Nagy-Britannia: Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, nem ez volt a fejünkben. Katasztrofálisan játszottunk emberelőnyben, hátrányban viszont jók voltunk. Vannak pozitívumok, amire tudunk építeni, viszont holnap mindenképpen nyernünk kell Korea ellen, hogy jövőre is ebben a csoportban játszhassunk. Mindenki másként éli meg ezt az egész világbajnokságot, vannak akik rendkívül csalódottak, vannak, akik egyszerűen dühösek, és olyanok is, akik már most lejátszanák a holnapi meccset. Leülhetnénk, és beszélgethetnénk arról, mit nem csináltunk jól az elmúlt négy meccsen, de igazából nem számítana túl sokat. Meg kell ráznunk magunkat, felemelni a fejünket és győzni holnap. Korea csapata ugyan gyors, mi viszont sokkal nagyobbak vagyunk. Nekünk kell jobbnak lennünk a testjátékban, a palánk mellett és minden egyéb esetben is ki kell használnunk ezeket a testi adottságbeli különbségeket. Bent kell maradnunk, jövőre pedig sokkal jobban felkészülni, hogy rendesen helyt tudjunk állni ebben a csoportban.

Kuji Shuhei, csatár, Japán: Nagyon fontos meccs volt ez számunka. Részben azért, mert visszavághattunk a briteknek az olimpiai selejtezőn elszenvedett vereség miatt, részben pedig azért, mert most már biztosan bent maradtunk a Divízió I/A csoportban. Azonban ennyivel nem elégszünk meg, hiszen ha holnap sikerül legyőznünk Magyarországot, akkor bronzéremmel a nyakunkban mehetünk haza.

Mark Richardson, védő, Nagy-Britannia: Nem erre az eredményre számítottunk. Holnap így nagyon fontos meccset játszunk majd Koreával, az dönt majd a kiesésről vagy bent maradásról. Az előbbire még gondolni sem szeretnénk, össze kell szednünk magunkat holnapra. A japánokkal nagyon kemény meccset játszottunk, nagyon gyorsan és jól korcsolyáztak, amivel ma nem tudtunk mit kezdeni. Korea is hasonló stílusban játszik, most már látjuk, mire kell figyelnünk majd ellenük. Az a lényeg, hogy egyel több gólt lőjünk, mint az ellenfelünk. Egyébként jól játszunk, csak kicsit belealszunk a meccsbe, amit nem engedhetünk meg magunknak. Holnap erre is figyelnünk kell.

Cimkék: , , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum