A Medvescak a KHL mellett is marad az EBEL-ben

 

“Az EBEL hozta vissza Zágrábba és Horvátországba a jégkorongot ? mondta a Servus TV adásában Markoantonio Belinic, a Medvescak igazgatója ?, így bármi is történik a jövőben, akár az, hogy valaha a KHL-ben fogunk szerepelni, akkor is mindenképpen mindig lesz egy csapatunk az EBEL-ben is.” Az igazgató arról is beszélt, hogy valóban folynak a tárgyalások a klub és a KHL között, de egyelőre a csatlakozás anyagi feltételei még nem tisztázottak. Jelenleg az ellentmondásosra sikerült szezon után a sebek nyalogatása és az értékelés folyik, és Marty Raymond távozása után keresik az új edzőt is.

Vannak kérdőjelek a keretben is. Greentreet és Buckot a svájci NLB-s Basellel hozták hírbe, de ezen kívül is várhatóak változások. “Fiatalabbak és gyorsabbak akarunk lenni” ? mondja erről Belinic. A hírek két centerről szólnak, akik az első két sorban szerepelnének és akiktől gólokat is várnak.

A showt is folytatni akarják. Jelenleg azzal kapcsolatban folynak a tárgyalások, hogy a szeptemberben debütált pulai gladiátorcirkuszt, amellyel a medvék túlzás nélkül világhírre tettek szert, évenként ismétlődő eseményként meg tudják-e rendezni.

Szükség is van sok minden újragondolására, mert valami megtörni látszott a klub és a közönség kapcsolatában. Az évek óta megszokott zágrábi telt házak az idény második felében megszűntek, és rendszeresen ezrek hiányoztak a lelátóról. Továbbra is impresszív a Medvescak látogatottsága, de az, hogy a középszakaszban és a rájátszásban nagyjából 5 ezren jártak meccsekre, elgondolkodtató. Sokak szerint néhány érthetetlen és megmagyarázhatatlan lépés miatt tűnt el az idill. Elsősorban a nemcsak szavakban, hanem tettekben is horvát érzelmű Tomislav Zanoski eltávolítását fogadta értetlenül a publikum. A fiatal csatár Ausztriába igazolt, és vele együtt távozott átlagosan ezer néző is a Dom Sportovából. Emlékezetes, hogy a rájátszás végén a csapat szlovén kapusát, Robert Kristant tiltotta el a csapatvezetés sportszerűtlen életmód miatt.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum