Fekete?Fehér 5-3

   

A negyedik négynapos felkészülés harmadik napján a negyedik egymás között kétkapus meccset is lejátszotta a válogatott játékosokkal kiegészített Fehérvár.

“Nagyon jók az eddigi tapasztalataim ? mondta Sebők Balázs, a Karpat Oulunál 2+1 éves profi szerződést aláíró 19 éves csatár a válogatottnál töltött három nap tapasztalata alapján. ? Nyilván az első napon nagyon izgultam, mivel olyan játékosokkal mentem jégre, akiket kicsi korom óta figyelek a tv-ben, de nagyon barátságosak és nyitottak voltak velem, ami sokat segített, így valamivel felszabadultabb lettem. Az első meccsen nem játszottam túl jól, védekezésben nem sikerült koncentrálnak maradnom, illetve túl sokat idegeskedtem, de szerencsére volt egy-két jobb momentumom is.

A vasárnapi sokkal jobban sikerült. Sokat támadtunk és egy gólt is ütöttünk, igyekeztünk okosan, fegyelmezetten játszani. És persze sokkal felszabadultabban mentünk ennek a meccsnek, mint a szombatinak. Korábbi MAC-os sortársammal, Nagy Krisztiánnal és a miskolci Miskolczi Márkkal voltunk egy sorban. Rich Chernomaz beszélt velünk egy kicsit meccs előtt külön is, mondta, hogy legyünk bátrabbak, ellenfélként ne nagyon tiszteljük az idősebbeket. Emiatt egy kicsit más mentalitással mentünk jégre.

Hétfőig tudom a programom, akkor még Székesfehérváron edzem, és a reggeli jég után beszélek Richcsel a további programokról. Mert remélem, lesz további számomra is, ugyan ebben jelenleg még csak reménykedem.”

Rich Chernomaz korábban a fiatalokat méltatta, sejttette, lesznek közülük néhányan a vb-keretben, a minap Bálizs Bence is megemlítette ezt az icehockey.hu-nak adott interjújában. A szövetségi kapitány e hét végén hirdeti ki a jövő kedden a közvetlen világbajnoki felkészülést megkezdő 28 fős játékoskeretét.

Fekete?Fehér 5-3

Fekete: Bálizs (Szuper) ? Gőz, Pozsgai, Horváth A., Tokaji, Hegyi Á. ? Ladányi, Vas M., Sofron, Kovács Cs., Vas J., Magosi, Mihály Á., Hajós, Novak, Nagy G.

Fehér: Szuper (Ágoston) ? Szirányi, Orbán, Sille, Pratt, Durco, Hetényi P. ? Sikorcin, Bartalis, Benk, Banham, Metcalfe, Bailey, Sebők B., Nagy K., Miskolczi.

Gólok: Mihály Á. 2, Vas M., Vas J., Hajós, illetve Bartalis, Nagy K., Banham.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum