Vissza kell hozni a formámat

   

Ladányi Balázs számára szombaton véget ért a klubszezon. Az esélyesebb Bolzano 4-2-re alulmaradt a playoffba az alsó ágról érkező Asiagóval szemben.

A 11-es január közepén szerződött Olaszországba. A középszakaszban 7 meccsen 2 gólt lőtt és 1 gólpasszt adott, majd a rájátszásban 6 meccsen 1+1 pontot szerzett, tehát 3+2=5 ponttal zárt.

A Bolzano annak rendje és módja szerint Brian McCutcheon vezetőedző a kudarc másnapján kirúgta. Ahogy a nyugat-európai bajnokságokban általánosan megszokott, a kieséssel meg is állt a hokiélet a városban. A légiósok szép lassan hazamennek, az edző is távozik, nincs aki edzést tartson, pedig a helyi csapatban hat olasz válogatott kerettag is játszik. Az ő felkészülésük sem lesz könnyebb a kiesés által, valahogy meg kell oldaniuk a mozgást a budapesti világbajnokság előtti felkészülésig.

Ladányi Balázs? Milyen volt Olaszországban játszani?

? Teljesen jól éreztem magam, mind a csapatban, mind a városban. Nem tudok panaszkodni semmire. Elégedett nem lehetek magammal, de amúgy sem szoktam az lenni. Valószínű, hogy a Bolzano sem elégedett. Se velem, se a csapattal, mert valamiért nem voltunk olyan formában, amilyenben a rájátszásban kellett volna lenni ahhoz, hogy előrébb jussunk a végjátékban. Nem akadt egy kiemelkedő teljesítmény sem, és ezáltal nem is sikerülhetett, amit szerettünk volna. Elbuktuk az első meccsen a pályaelőnyt, és nem is tudtuk visszahozni, szóval nem is érdemeltünk továbbjutást. Férfiasan be kell vallani, hogy jobb volt az ellen.

? Mikor jön haza?

? Van néhány elintézni valóm még, és utána ahogy lehet, indulunk Magyarországra. Remélem, ez a hétvégén lesz esedékes. Most velem van a családom, és addig kiélvezzük a szabadságot. Ráadásul az idő is nekünk kedvez a közel 20 fokos, napsütéses napokkal, így kirándulásokkal, fürdőzéssel, síeléssel telnek napjaink, egy nem túl csúnya és élvezhetetlen környezetben.

? Hogyan készül a vb-ig?

? Ha hazamentem, akkor fogok tudni közelebbit arról, hogy miként készülök a világbajnokságig. De mindenképp vissza kell hozni a formámat, hogy az edzők és a saját elvárásaim közelében tudjak teljesíteni áprilisban, amennyiben megszavazza nekem a szakmai stáb a bizalmat, és nem leszek főszereplő az egyik keretszűkítésnél.

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum