Star Wars-őrület Észak-Amerikában

   

Nem igazán értjük a jelenséget, de nehéz nem észrevenni. Hetényi Zoltán és a Star Wars Night.

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy Ilja Brizgalov új sisakfestésén Darth Vader és Yoda szerepel. Mint jeleztük, elrontották a lézerkard színét. Nem is Amerikáról lenne szó, ha nemjelezte volna ezt a hibát a jogtulajdonos Lucasfilm. De igen, jelezte, kérte a korrekciót. S csodák csodájára, a következő meccsen Brizgalov fején már zöld fényhasábbal operált Yoda mester.

Szintén eheti esemény volt, amikor Hetényi Zoltán újabb shutoutot mutatott be az ECHL-ben. A mérkőzésről készült képeken pedig jól látszott, hogy csapata, az Orlando Solar Bears Csillagok háborúja témájú mezben lépett pályára. Mi több, Hetényi Zoltánék meccsén a kezdő bedobást maga Darth Vader végezte el.

Legutóbb az AHL egyik legjobb egyesülete, a Detroit farmcsapata, a Grand Rapids Griffins jelentette be, hogy március 8-án Star Wars Nightot tart a Lake Erie Monsters elleni mérkőzésen. Az eseményen 55 Csillagok háborúja-karakter fogja szórakoztatni a közönséget, természetesen lesznek speciális korongok és pólók, valamint fényképezkedni is lehet a kedvenc szereplőkkel egy speciálisan erre fenntartott helyiségben. A bevételből a Griffins Youth Foundationt támogatják.

Az őrületből természetesen Los Angeles sem maradhat ki, a Kings március 22-én, a Colorado elleni mérkőzés idejére szervez Clone Wars Nightot. Nagyon hasonló akciók lesznek, a szurkolókat kérik, hogy jelmezbe öltözve jöjjenek, lesznek speciális emléktárgyak és még sok minden más. Most már tehát egyre egyértelműbb, hogy kihasználva a lockout miatt keletkezett bevételkiesést, a Sötét Oldal beszervezte Gary Bettmant. Szakadár franchise-ok egy maroknyi csoportja egyelőre még tartja magát. Ki tudja, meddig?

Viccet félretéve, a neten böngészve számos arra utaló jel van, hogy az NHL mindig is igyekezett felhasználni a mozi történetének egyik legnagyobb sikerét, e tematikában készült legviccesebb alkotásokból és pillanatokból készítettünk egy válogatást.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum