Fontos feladatot lát el a sorunk

   

Timnél mindenkinek annyi jégidő jut, amennyit megérdemel és amennyiért megdolgozott ? mondta Szilágyi Levente, a Miskolc 22 éves csatára, aki elsősorban védekezésben teljesít kiemelkedően.

? Minek köszönhető a vasárnapi játék az 5 gólos szombati vereség után?

? A szombati mérkőzés elején volt egy rövidzárlat, és úgy gondolom, ott az elején ment el a meccs. Ha ez nincs, vagyis jobban kezdünk, akkor biztos vagyok benne, hogy szorosabb lett volna a vége. Másnap sokkal koncentráltabbak voltunk az elején, és jobban betartottuk az edzői utasításokat, illetve sokkal keményebben játszottunk, mint szombaton.

? Mi menthető át abból szerdára, és az mire lesz elég holnap hazai pályán?

? Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ismét sikerüljön győzni, hazai közönség előtt is. Telt házas mérkőzés lesz, ebből próbálunk meg erőt meríteni, és ha ugyanúgy betartjuk a taktikát, és keményen, határozottan játszunk, akkor sikeresek lehetünk.

? Játszott már ekkora téttel bíró meccsen, mint ez lesz?

? Talán a tavalyi 5. mérkőzés a Csíkszereda ellen a MOL Liga-elődöntőben hasonló volt, de ugyanígy említhetném az előtte lévő 2 mérkőzést is ellenük, hiszen nem hibázhattunk, mivel 2-0-ra vezettek a párharcban.

? Milyen a hangulat a csapatban?

? Jó a hangulat az öltözőben és a csapat körül, mindenki izgatottan várja a hazai mérkőzéseket. Szeretünk itthon játszani, csodálatos közönségünk van.

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

 

? Úgy tűnik, bízik a fiatalokban és köztük Szilágyi Leventében is a kanadai edző. Jól látjuk?

? Timnél mindenkinek annyi jégidő jut, amennyit megérdemel és amennyiért megdolgozott. Fontos, hogy amit kér az edződ, azt maradéktalanul teljesítsd, ha játszani szeretnél. Úgy érzem, hogy meg van velem elégedve, mivel az emberhátrányos szituációkban sok jégidőt kapok, és ezen felül is a sorunkkal ? Nagy Krisztiánnal és Justin Smith-szel ? fontos feladatot látunk el.

? Milyen meccsre számít, visszamegy a karaván Dunaújvárosba?

? Kemény, hajtós, jó hokira számítok, egy olyan meccsre, ahol mindkét csapat nagyon akar majd. Ennyire előre még nem szeretnék tekinteni, mindenki a következő feladatra koncentrál, lépésről lépésre kell előre haladnunk, ez mindig nagyon fontos.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum