Nagyon jó meccseket játszunk a Miskolccal

   

A MOL Liga elődöntőjében a Miskolc elvette a Dab.Docler pályaelőnyét ? történelme során először nyert Dunaújvárosban ?, és egyenlített a három nyert mérkőzésig tartó párharcban. A tapasztalatokról Azari Zsoltot, az Acélbikák első gólját szerző csatárt kérdeztük.

? A Miskolc megszerezte története első dunaújvárosi győzelmét. Milyen volt belülről a mérkőzés?

? Nagyon örömteli, hogy ilyen színvonalas, jó iramú meccseket játszunk a Miskolccal. Nagyon jó csapat az ellenfelünk, így nem meglepő, hogy nyerni tudtak. Nekünk nem jött ki úgy a lépés, ahogy szerettük volna, sok hibát követtünk el, egyénileg és csapatként egyaránt. Sajnos ez benne van a pakliban, tanulunk a hibákból, és legközelebb igyekszünk ezeket elkerülni.

? Az első harmad után hamar egyenlíteni tudtak. Mi hiányzott utána a gólszerzéshez?

? A második harmadban sikerült felpörögni, két perc alatt lőttünk két előnyös gólt, amivel egyenlítettünk. Tudat alatt talán túlságosan is megnyugodtunk ettől, mert ezt követően az 5 perces emberelőnyben egyáltalán nem úgy játszottunk, ahogyan kellett volna. Talán azt hittük, hogy előbb-utóbb úgyis bemegy, mindenesetre akkor bután kezdtünk el játszani. Elnyújtottuk a cseréket, mindenki kicsit több időt akart jégen tölteni, mint kellett volna. Ez oda vezetett, hogy összesen négyet cseréltünk ebben az öt percben, holott legalább nyolcat kellett volna. Ettől pedig szétesett a játékunk. Somogyi Balázs kiesése különösen érzékenyen érintett minket, hiszen úgy éreztem, a mi sorunknak (Somogyi mellett Mihalik volt a center, Azari a másik szélső ? miklossy) vasárnap egész jól ment a játék, volt még bennünk legalább egy, de az is lehet, hogy két gól.

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)

 

? Mi a véleménye a játékvezetésről?

? Elsősorban bennünk volt a hiba és nem bennük. Mindazonáltal elég nehéz megszokni, hogy immár rendszeresen többet engedhet meg magának az ellenfél a hazai pályánkon, mint mi magunk. Különösen az első harmadot éreztem aránytalannak, a játék képe alapján nem 6:0-ra kellett volna hozni azt a játékrészt a kiállításperceket illetően. Természetesen elsősorban nem ezen múlt, ugyanakkor a playoffban minden apró részletnek, így ennek is kiemelt jelentősége van.

? Mi lesz Miskolcon?

? Nyerünk! Stephan Lundh részletesen elmondta és még el is fogja mondani, hogy miben kell javulnunk, ezeket az utasításokat kell betartanunk. Szerencsére a miskolci pályát jól ismerjük, többször győztünk már ott, úgyhogy nem ismeretlen az érzés. Igazán jó playoffhangulatú meccsekre számítok. Még egyszer mondom, nagyon jó csapat a Miskolc, de nincs félnivalónk, remélhetően minél előbb visszavesszük a pályaelőnyt, és a párharc végén magyar bajnokként továbbjutunk a MOL Liga-döntőbe.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum