Orbán Attila

   

Orbán Attila, a Sapa Fehérvár AV19 és a válogatott 22 éves hátvédje.

Orbán Attila? Ez volt a harmadik, és egyben talán a legjobb szezonja az EBEL-ben. Belenőtt a ligába, vagy inkább annak köszönhető, hogy az új edző nagyobb bizalmat szavazott?

? Amikor idekerültem, meg kellett tanulnom sok dolgot. Többek között ebben a csapatban való együttműködést, az új taktikákat, technikai elemeket, egy új mentalitást, egy magasabb szintű hokit, profibb hozzáállást. Ezért sokat tettem, de sok segítséget is kaptam. Remélem, sikerült bizonyítanom, hogy alkalmas vagyok arra, hogy ebben a csapatban játszhassam.  Igen, Jan Neliba bizalmat szavazott nekem. Nagyon sokat jelent, hogy milyen kapcsolat van az edző és a játékos között. Ez meghatározhatja az ember munkához való hozzáállását, az eredményességét is. A bizalom, a játéklehetőség fontos volt nekem, mert éreztem, hogy szükség van rám. Erőt, lendületet adott.

? Hirtelen hosszú szünet szakadt a csapatra, mivel töltik ezt ki? A vb előtt nem gond, hogy nincs tétmeccs erős 1,5 hónapig?

? Most úgy tűnik, hogy hosszú szünet van a mi csapatunknál, hiszen nincsenek már meccseink. De kemény edzések várnak ránk naponta. A legjobbak, azaz a válogatottak között szeretnék lenni, ezért mindent megteszek, hogy ott legyek. Nekem szerencsém van, mert azért csemegeként néha jut egy-egy meccs lehetősége, amikor a juniorban játszhatok. Szerintem minden edzést úgy kell most felfogni egy játékosnak, hogy az edzés igazából egy tétmérkőzés. Komolyan készülünk a budapesti világbajnokságra, szerintem a korábbi éveknél nagyobb harc lesz a kerettagságért.

A korábbi Slapshot!-okat itt olvashatják el.

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum