Novak megszerezheti első gólját

   

Az Érsekújvár a HSC Csíkszeredát fogadja, eddig 5-3-ra és 5-0-ra győzött a hazai csapat. Az erdélyi csatárok közül csak Moldován lőtt itt gólt. Nagyon kiélezett találkozóra van kilátás, hiszen a vendégek szeretnék megőrizni frissen megszerzett második helyüket a tabellán, míg az Érsekújvár a rájátszást érő negyedik helyért folytat jelentős harcot, hiszen a keddi fordulóban vesztett pontok tekintetében a Brassó megelőzte a felvidéki csapatot.

A két csapat egymás elleni eredménye meglehetősen felemás, a szlovákiai csapat vezet 3-2-re a győzelmek számát tekintve, ráadásul úgy, hogy otthon még nem kapott ki a Csíkszeredától. Az Érsekújváron játszott mérkőzések gólaránya 10-3. Legutóbb november 26-án találkozott egymással a két együttes, akkor a HSC hazai pályán sima 5-1-es győzelmet aratott riválisa felett.

Robert Spisák (Érsekújvár): Pénteken fogadjuk a Mol Liga második helyezettjét. Mivel már áthuppantunk az alapszakasz második felébe, látni a fáradtságot a játékosainkon. Az utolsó héten elég sok játékos betegeskedett az influenzajárvány miatt, de lassan lábadoznak belőle. Kedden jó színvonalú játékot mutattunk be hazai pályán az UTE ellen. A Csíkszereda már megmutatta az elmúlt hetekben, hogy komolyan számolni kell vele a playoffba jutásért. Ezért is igazoltak több játékost, ami a játékuk minőségében is megmutatkozik. A srácok minden tekintetben fel vannak készülve a hazai mérkőzésre, ahol reméljük, a közönséget is szórakoztatni fogjuk a jó játékunkkal.

Antal Előd (HSC Csíkszereda): A Brassó ellen vívott keddi meccs után sem javult sokat a helyzetünk, ami a hiányzóinkat illeti, hiszen most már az U20-as válogatott játékosainkra sem számíthatunk. Kósa kiutazik ugyan a csapattal Érsekújvárra, de az, hogy játszik-e, majd csak a meccs előtt dől el. Molnár Szabolcs és Nagy István továbbra sem játszhatnak, és a szerdai Román Kupa-meccsen Ruczuj is sérülést szenvedett, így most a második számú kapusunk Fülöp Róbert lesz. Az, hogy kevesen vagyunk, számunkra továbbá sem lehet kifogás, pontokat kell szereznünk pénteken. Az Érsekújvár ellen idegenben nagyon nehéz játszani. Mivel kevesen vagyunk és ez lesz az elmúlt hét nap alatt a hatodik meccsünk, esélyünk a győzelemre akkor lehet, ha defenzíven játszunk és kontrákra, valamint az emberelőnyök kihasználására építünk.

HC Nové Zámky–HSC Csíkszereda 4-2

   

Vaclav Novak továbbra sem eredményes az Érsekújvár ellen, és a HSC Csíkszereda sem járt sikerrel pénteken este a felvidéki városban. Hamar megszerezte a vezetést a hazai csapat, a hetedik percben Lubos Dobry talált Kozuch hálójába. A második harmad eleján Mihajlov növelte kétgólosra az előnyt. Ugyanennek a játékrésznek a vége felé gyors gólváltás történt, előbb Moldován értékesítette Szőcspasszát, majd nem egész egy perc múlva Ruzicka állította vissza a kétgólos érsekújvári előnyt. Sokáig nem is változott az eredmény, így három perccel a meccs vége előtt Lahtinen edző időt kért. Azt követően Kozuch lejött, a hat játékossal támadó székelyek Moldován révén hamar fel is zárkóztak egy gólra. Maradt a csíki taktika, Kozuch ki-be járt a cserepad és a kapu között, még akkor is, amikor a csapat elcserélte magát és ezért egy játékosnak ki kellett ülnie a büntetőpadra. Ez a végén megbosszulta magát, Mihajlov második góljával az Érsekújvár nagyon fontos pontokat szerzett.

Fotó: HC Nové Zámky

Robert Spisák, HC Nové Zámky: Nagyon fegyelmezetten játszottunk ma este. A pálya középső harmadát sikerült uralnunk. Szerencsére ma a góllövéssel sem volt gond. Nagyon örülök a győzelemnek, nagyon értékes pontokat szereztünk. Köszönjük szurkolóink bíztatását is!

Timo Lahtinen, HSC Csíkszereda: Az Érsekújvár ma túl jó ellenfél volt nekünk. csak három sorunk van, és nehéz olyan csapat ellen így játszani, amelynek négy jó sora van. Gratulálok az érsekújváriaknak a győzelemhez!

Erste Liga, Érsekújvár, 2012. dec. 7., péntek. Játékvezetők: Druga, Haszonits, Berger, Pálkövi.
Beno: 92,9% (Zima)
K
Kozuch: 92,3% (Fülöp)
Hrudík, Král, Mihajlov, Stefanka M., Varga
1
Papp, Góga, Novák, Hurtaj, Mihály
Sucharda, Joanidis, Ruzicka, Dobry, Uhnák
2
Kósa, Péter, Molnár Zsolt, Moldován, Szőcs
Lehocky, Baron, Barcak, Stefanka O., Púchovsky
3
Adorján, Flinta, Bíró T., Bíró O., Sarsok
Dubec Martin, Kukla, Klobucnik, Spisák, Tarnóczy
4
Spisak Robert, Miroslav Stefanka
E
Lahtinen Timo, Nagy Béla
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 06:35 NZÁ Dobry Ruzicka Uhnák
2-0 22:21 NZÁ PP Mihajlov Stefanka O. Hrudík
2-1 35:34 SCC Moldován Szőcs
3-1 36:30 NZÁ Ruzicka Uhnák
3-2 57:27 SCC Moldován Hurtaj
4-2 59:34 NZÁ EN Mihajlov Stefanka M.
40 Kapura lövések száma 28
6 Kiállításpercek 16
Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum