Hári újra jégre lépett a Modóban

 

A magyar támadó nyolc és fél percet töltött a pályán a svéd élvonalban kedd este. Hári Jánossal a soraiban a Modo az újonc Vajxö Lakerst fogadta, az örnsköldsvikiek 5-2-es győzelmet arattak. Hári két kaput eltalált és egy kaput el nem talált lövést jegyzett, továbbá ha odaállt a bulihoz, azt el is hozta. Viszont a második kapott gólnál jégen volt, így -1-es mutatóval zárta a mérkőzést. Az Elitserienben a fővárosi AIK-nál edzőváltás történt, Per-Erik Johnsson helyét a Svájcból nyolc év után hazatérő Anders Eldebrink vette át, ám a stockholmiak vele is 3-2-es vereséget szenvedtek a Farjestad ellen, így továbbra is a tabella 11., azaz utolsó előtti helyén állnak.

Csehországban meglepte a Slavia Praha a tabellán első Skoda Plzent, gólok csak a harmadik harmadban estek, mindkét csapat vezetett, de egyenlített is egyszer-egyszer, így a büntetők döntöttek, ahol a prágaiak vitték el a két pontot 3-2-es győzelmükkel. A keddi rangadón a forduló előtt második helyen álló Rytíri Kladno a Kometa Brnóhoz látogatott, nem sok sikerrel, ugyanis a brünniek 4-0-ra nyertek, ezzel megelőzve legyőzött ellenfelüket és hat pontra megközelítve a tabella első helyén álló plzenieket.

Az NLA-ban a Rapperswil-Jona és a HC Davos összecsapása változatosra sikerült, ugyanis az első harmad után 3-1-re vezettek a davosiak, viszont a második játékrész vége felé már 6-3-ra a hazaiak. A vendégeknek sikerült egyenlíteniük, ezzel hosszabbításra mentve a mérkőzést, ahol a rapperswiliek találtak be, így 7-6-os hazai győzelem született. A svájci bajnokság első helyén álló Genéve-Servette borzalmas formában van, zsinórban harmadik vereségét is elszenvedte hazai jégen az SC Bern ellen, csak egy gólra tudtak felzárkózni a négygólos hátrányból, 4-3 lett a végeredmény. A játéknap rangadóján a zsinórban hat győzelmet arató Fribourg-Gottéron  vendége a négy győzelemből álló sorozattal rendelkező EV Zug volt, ahol 3-2-es vendégsiker született, ezzel a zugiak léptek előre a második helyre, a fribourgiakat megelőzve.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

SM-liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

Elitserien (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum