Mert nem csak emlékeket hagyott

   

Kedves Hokis társadalom!

“Van az emlék (…). Valaki itt hagyta őket. Valaki, aki elment. De hagyott valamit. Sok emléket. Sokszor felidézhetetlen, már csak foszlányokban, érzésekben, félelmekben, fájdalmakban, apró örömökben, pillanatokban élő emléket. Amelyek itt vannak egy darabka hangban, néhány képben (…). És benned. Mert nem csak emléket hagyott. Annál sokkal többet. A valóságot. Az életet. Az emléket, amely tovább él. Nem szavakban, nem gondolatokban, nem tettekben, és nem tárgyakban. Hanem magában az életben. Egy másik életben. Ami az övé is. Így válik az emlék jelenné, jövővé. Lehet ennél többet hagyni?”

Csitáry Hock Tamástól kértem kölcsön a szavakat, mert úgy látom, a blogon és a pályák környékén, hogy valami ilyesmi történt férjem halála után is.

Mivel nyilvános gyászszertartáson nem lesz lehetőség elbúcsúzni Tőle, ezért a Játékvezetők Egyesülete (akiknek ezúton is mindent köszönök), a Szövetség, a Csapatok lehetővé tették, hogy ismerős és ismeretlen szurkolók is elbúcsúzzanak tőle a mérkőzések előtt.

Miki, a magam és a gyermekeim nevében is köszönjük, hogy megmutattátok: e fagyos, hideg sportág szerelmeseire nem jellemző a jeges közöny! Még egy csíkos esetében sem!

Árkovicsné Krisztina, Bálint és Gergő

Köszönettel: Árkovics Miklós családja

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum