Jó érzéseim vannak az edzőtábor végeztével

   

Diego Scandella elárulta a Litvánia ellen várható sorokat.

“A játékosok nagyon keményen dolgoztak a felkészülés alatt, professzionális volt a hozzáállásuk, jó érzéseim vannak az edzőtábor végeztével ? mondta blogunknak Diego Scandella, a válogatott szövetségi kapitánya. ? A keret több mint felét ismertem korábbról, több éven keresztül dolgoztunk együtt Pat Cortina kapitánykodása alatt. Ezek a játékosok rendkívül sokat segítettek nekem. Idősebbek, tapasztaltabbak, felelősebbek lettek.

Fotó: Mudra László (Magyar Jégkorong Szövetség)

Ismerősök közé érkeztem, nagyon meleg fogadtatásban részesültem, az újak, akikkel korábban nem dolgozhattam együtt, azonnal elfogadták azt, ahogy én dolgozom, rögtön közös hullámhosszra kerültünk. Három nap alatt nem lehet alapjaiban új dolgokat megtanulni, így a felkészülésünknek az volt a legfontosabb feladata, hogy mindenkivel megtaláljuk a közös nevezőt, ugyanúgy gondolkodjunk, ugyanazt értsük a dolgokon.

Sokan azt gondolják, hogy ez egy könnyű kis torna lesz, de biztosíthatok mindenkit, ez nem így van. Mindenki győzni szeretne, mindenki a büszkeségéért, a nemzeti színekért fog játszani, senki nem adja olcsón a bőrét. Éppen ezért mérkőzésről mérkőzésre akarunk haladni, először a pénteki feladatot kell megoldanunk. Természetesen a végső cél a továbbjutás, mindnyájan ezt akarjuk.”

Diego Scandella elmondta, a sorok még nem véglegesek, csak a péntek délelőtti edzés után mondjuk ki az utolsó szót, de a csütörtök esti állapotok szerint az alábbi felállásban kezdünk a litvánok ellen:

Bálizs (Budai)
Tokaji, Pozsgai, Ladányi, Vas M., Sofron
Szélig, Hegyi, Vas J., Hári, Mihály
Horváth, Hetényi, Kovács, Bartalis, Sikorcin
Orbán, Kóger, Benk, Magosi, Galanisz

Megállapítható, hogy a kezdő kapus, a bekkpárok és az első két csatársor esetében papírformáról beszélhetünk. A harmadik trióban meglepetés, hogy előzetesen két centernek elkönyvelt támadó egymás mellett játszik Bartalis és Sikorcin személyében. És ennek fényében még inkább váratlan, hogy Galanisz egyelőre a 13. csatár, hiszen így a negyedik erősorban Benk kezd középen Kóger és Magosi mellett. De ne feledjük, a dolgok menet közben pillanatok alatt sokat alakulhatnak.

Cimkék: , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum