Ennél többet nem is kívánhat egy edző

   

Diego Scandella szövetségi kapitány dicsérte a játékosokat Litvánia legyőzését követően. A vendégedző elégedett a négygólos vereséggel.Diego Scandella, Magyarország, szövetségi kapitány: “Nagyon elégedett vagyok a meccsel, arra, ahogy a fiúk hozzáálltak ehhez a hatvan perchez. Nagyon jól kezdtünk, aztán kicsit bajosabb lett a dolog, elég sokszor kerültünk hátrányba. Viszont a védekezésünk nagyon jó volt, úgyhogy szerencsére nem lett nagyobb gondunk. Persze nyerhettünk volna több góllal is, de ilyen a hoki. Szombaton új nap, új meccs, a horvátok ma rossz formát hoztak, de biztos vagyok benne, hogy ennél azért többet tudnak. A célunk a tornán az, hogy mindent megtegyünk a győzelemért. Tudjuk, ez nem lesz könnyű, egyelőre a szombati meccsre kell fókuszálnunk. Nagyon örülök, hogy ezzel a csapattal dolgozhatok, látszik rajtuk, hogy szeretnének tanulni, és nagyon jól tenni a dolgukat, remekül koncentrálnak, és keményen hajtanak. Öröm velük dolgozni, ennél többet nem is kívánhat egy edző.”

Hári János, a mérkőzés legjobbja: “Örülök, hogy nyertünk, bár szerintem jóval többre is jöhettünk volna, sok helyzetünk volt. A bíró sok könnyű kiállítást befújt tőlünk, tőlük meg kevésbé. Mindenesetre nyertünk, és az, hogy mennyivel, az nem olyan fontos. A helyzetkihasználáson javítanunk kell még, az emberhátrányunk és előnyünk viszont jó volt. Túl sokat nem lehet ebből a meccsből még levonni, de biztató volt. Úgy gondolom, nagyon jó edzővel dolgozunk, határozott, egyenes és tudja, mit akar a csapattól. Ez az, amit szeretek egy edzőtől. Ha mindenki 100%-ot ad, és hozza, amit megbeszéltünk, akkor csalódás lenne, ha nem nyernénk meg a tornát.  Nagyon jó a hangulat az öltözőben, mindenki egy cél felé tart, és pont jó arányban vannak az idősek és a fiatalok, ideális a csapat. Mindenki nagyon büszke arra, hogy a címeres mezt viseli.”

Bernd Haake, Litvánia, szövetségi kapitány: “Nagyon meglepő számunkra, hogy csak 5-1-re kaptunk ki a magyaroktól. Három gólt ráadásul emberhátrányban kaptunk, úgyhogy elégedett vagyok a teljesítménnyel. Jól játszottunk, de tudtuk, hogy jó csapat a magyar, ők sokat is tudtak gyakorolni, mindenki a klubcsapatánál fejlődik. A mi srácaink négy hete vannak jégen. Persze mindenki nyerni szeretne a tornán, de én nagyon boldog leszek, ha egy meccset hozni tudunk vasárnapig.”

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
március 22., péntek
EL 17:30 BRAGYE 5-3VÉGE
EL 18:30 FTCSCC 2-4VÉGE
március 23., szombat
EL 14:05 FTCSCC 6-1VÉGE
    • M4 SPORT+
EL 17:30 BRAGYE 1-2VÉGE
március 24., vasárnap
AL 16:00 ASPLHL 5-2VÉGE
AL 18:30 ETOSZG 8-4VÉGE
március 26., kedd
EL 17:30 GYEBRA 0-2VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 4-0VÉGE
március 27., szerda
EL 17:30 GYEBRA 4-1VÉGE
EL 17:30 SCCFTC 1-4VÉGE
március 29., péntek
EL 17:30 BRAGYE 
EL 18:30 FTCSCC 
március 30., szombat
AL 18:00 SZGETO 
AL 19:00 LHLFTC 
március 31., vasárnap
EL 17:30 GYEBRA 
EL 17:30 SCCFTC 
Partnerünk
Archívum