A párharcok kimenetele dönthet

   

Péntek este Znojmoban próbálja meg kiterjeszteni eddigi leghosszabb győzelmi sorozatát a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél az idei szezonban elől és hátul is rendkívül gólképes, ezt felismerve a cseh klub vezetői cselekvésre szánták el magukat, és egy hónapos try-out szerződéssel leigazolták a finn Vesa Kulmalát, aki az elmúlt idényekben a Mestisben játszott, tavaly a liga leggólerősebb és legponterősebb védőjátékosa lett.

“Ellenfeleink folyamatosan igazolják a jobbnál jobb játékosokat a Znojmóba is jutott NHL-es, de ez eddig sem hatott meg minket, és most sem fog ? mondta blogunknak Énekes Lajos, a fehérváriak edzője. ? Ebben a szezonban már játszottunk egy jól sikerült meccset Znojmóban, akkor hozni tudtuk a pontokat, ez a célunk most is. A Znojmo sokat fejlődött. Erősebbek, jobbak, jobban ismerik már az ellenfelek játékszisztémáit, így jóval nehezebb nyerni ellenük. Játékosaik erősek, gyorsak és nagy termetűek, így különösen nagy jelentősége lesz annak, hogy amikor egy az egy ellen maradnak a játékosaink, hogy állnak helyt ezekben a párharcokban.

A stabil védekezés mellett pont az ilyen párharcok megnyerése jelentheti a kulcskérdést. Fontos, hogy ugyanazzal a fegyelmezettséggel játsszunk, mint legutóbb Ljubljanában. A védekezésből kontrákat, illetve felépített támadásokat kell vezetnünk, és a végén minél többször lövéssel befejeznünk az akciókat. Legutóbb mind a négy sorunk veszélyes volt az ellenfelek kapujára, szeretnénk, ha ez folytatódna most is.

A szezonban most először komplettek leszünk, felépült a sérüléséből Sille Tamás, és kiheverte a betegségét Horváth András is.  Így 8 védővel és 12 csatárral megyünk a csatába, a támadósorok nem változnak a védelemben pedig Horváth Hetényivel, Pratt Durcóval, Tokaji Pozsgaival, Sille pedig Orbánnal lesz párban.”

Orli Znojmo

19:15

Sapa Fehérvár AV19

EBEL. Znojmo, 2012. november 2.
 Landsman (Kacetl) K Munro (Bálizs)
 Planek, Wharton, Kominek, Fiala, Strömberg 1 Durco, Pratt, Bailey, Benk, Magosi
 Stehlik, Henry, Bickell, Pucher, Beranek 2 Horváth, Hetényi P., Sofron, Vas M., Ladányi
 Lattner, Stach, Beroun, Seda, Roznik 3 Tokaji, Pozsgai, Banham, Johansson, Mihály Á.
 Boruta, Havlik, Uram, Bartos, Jarusek 4 Sille, Orbán, Kovács Cs., Sikorcin, Metcalfe
 Martin Stloukal, Petr Kucirek E Jan Neliba

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum