Ki október legjobb játékosa a Mol Ligában?

   

Változtattunk a játékszabályokon, ezúttal a hét csapat vezetőedzőjét kértük, nevezze meg, kit tart az általa irányított együttesből a legjobbnak október havi teljesítménye alapján. A többi változatlan, nyájas olvasóink napokon át szavazhatnak, a győztesre voksolók között egy dedikált tárgynyeremény talál gazdára.

Korábbi szavazásaink tapasztalatai alapján ezúttal csak a regisztrált felhasználóink vehetnek részt a voksolásban, mindenki egyszer. Ennek oka nem az, hogy növelni kívánjuk a regisztrált felhasználók táborát. Sokkal inkább a szavazás tisztasága miatt döntöttünk így, másfelől pedig csak így tudjuk meghatározni, hogy a zárást követően kik között kell kisorsolunk a nyereményt.

Merthogy játékunkon nemcsak a játékosok nyerhetnek A hónap játékosa címet, de a hét jelölt közül a győztesre szavazó olvasóink között a legjobb játékos által felajánlott személyes felszerelést is kisorsolunk, amelyet mérkőzésen viselt, használt. Ütő, mez és kesztyű van ismét a pakliban, amelyet A hónap játékosa aláírásával is ellát, ha eljön az ideje.

A szavazás november 6., kedd éjfélig tart.

 

Ki október legjobb Mol Liga-játékosa?

  • Szappanos Dávid (Dab.Docler) (45%, 382 szavazat)
  • Szirányi Bence (Miskolc) (42%, 358 szavazat)
  • Stanislav Kozuch (HSC Csíkszereda) (6%, 53 szavazat)
  • Pleszkán József (UTE) (3%, 22 szavazat)
  • Szőke Attila (FTC) (2%, 16 szavazat)
  • Erik Caladi (HC Nové Zámky) (1%, 8 szavazat)
  • Kevin Wehrs (Brassó) (1%, 6 szavazat)

Összes szavazat: 845

 

Erik Caladi (HC Nové Zámky)
“Caladi rendkívül harcos és technikás játékos, előre és hátra is remek teljesítményt nyújt. Játékával nagy hasznára van a csapatomnak, úgy a támadások során, mint a védekezésben.” (Robert Spisák vezetőedző)

 

Stanislav Kozuch (HSC Csíkszereda)
“Kozuch olyan játékos, akire mindig lehet számítani. Kifogástalan a felkészülése, mindent megtesz a csapatáért, száz százalékig a jégkorongért él. Olyan jégkorongozó, aki igazi példakép lehet a fiatalok számára.” (Timo Lahtinen vezetőedző)

 

Pleszkán József (UTE)
“Pleszkán majdnem minden meccsén 94% fölött védett, hozza azt a teljesítményt, ami az alapja lehet egy versenyképes csapatnak. Képes arra is, hogy a kritikus helyzetekben tartsa a csapatot. Ahogy azt korábban, a válogatottal kapcsolatos szavazáskor is jeleztem, véleményem szerint a felnőtt válogatott bő keretében is ott lenne a helye.” (Ancsin János edző)

 

Szappanos Dávid (Dab.Docler)
“Számos játékosom nyújtott kimagasló teljesítményt az elmúlt egy hónapban, úgyhogy nehéz a választás. De ha tényleg csak egy nevet mondhatok, akkor az legyen a góllövőlistát vezető Szappanos. De tényleg hozzá kell tennem, többen is megérdemelnék, hogy név szerint kiemeljem őket.” (Stephan Lundh vezetőedző)

 

Szirányi Bence (Miskolci Jegesmedvék)
“Szirányi rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Rengeteget játszik, emberelőnyben, emberhátrányban is bátran pályára lehet küldeni, védőink közül jelenleg ő nyújtja a legjobb teljesítményt. Nemcsak a védekezésben, hanem a támadásokban is részt vesz, jó megoldásaival nagy hasznára van a csapatnak.” (Tim Kehler vezetőedző)

 

Szőke Attila (FTC)
“Tényleg csak a játék kedvéért nevezek meg bárkit is a csapatból. Szőkére mindig számíthatunk, és megbízható, egyenletes teljesítménnyel segíti a csapatot, ezért esett rá a választásom ezúttal.” (Dobos Tamás vezetőedző)

 

Kevin Wehrs (Corona Fenestela Brassó)
“Wehrs nagyon megbízható teljesítményt nyújtott a mérkőzéseinken, oszlopa volt a védelemnek. Minden eddigi meccsünkön pályára lépett, számíthatunk rá.” (Greg Lindqvist vezetőedző)

 

Cimkék: ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum