Tudja-e tartani a tempót a Miskolc?

   

A fényes, Csíkszereda elleni diadalt követően máris itt az újabb alkalom a bizonyításra Tim Kehler csapatának, hiszen vasárnap a Brassót fogadják. Azt a Brassót, aki számára az alapképlet a dunaújvárosi vereség után lényegileg nem változott: minél több pontot szerezve a tabellán jelenleg előttük álló csapatoktól elkezdeni a felzárkózást a Dab.Docler-t üldöző bolyhoz. A sérültek jelentős része felépült, a mutatott játékkal sem volt baj pénteken, vasárnap kiderül, mire lehet ez elég a várhatóan teltházas miskolci lelátók előtt.

Tim Kehler, Miskolc: A pénteki győzelem után egy újabb mérkőzésre, másik csapatra kell készülnünk. A feladat igen nehéznek ígérkezik, hiszen a Brassó igen jó játékosokból áll, különösen Bonar és Rawlyk. Elszámolni valónk is van velük, hiszen legutóbb legyőztek bennünket. Készen állunk, nincs sérültünk, ugyanazokkal a sorokkal kezdünk, mint a HSC ellen.

Greg Lindqvist, Brassó: Újabb nagyon kemény mérkőzés vár ránk, bár az idei Mol Ligáról bátran kijelenthető, hogy nincsenek könnyű mérkőzések. A pénteki játékkal alapvetően nem volt gond, ha ezt tudjuk reprodukálni és kicsivel több szerencsénk lesz, nyerhetünk Miskolcon. Ez a feltett szándékunk, de nem lesz egyszerű, pláne nem, egy 14-1-es győzelem után.

Miskolc–Brassó 4-5

   

Fordulatos mérkőzést nyert Miskolcon a Brassó, és ezzel vetélytársától vett el három értékes pontot. Folytatódnak a körbeverések az első öt helyezett között. Szép számú közönség, 1350 néző előtt korán gólt szerzett a Miskolc, még két perc sem telt el, amikor a juniorválogatott Nagy Krisztián betalált. A vendégek azonban három hátvédgóllal fordítottak még az első harmadban. Sorrendben Nagy Csaba, Juhamatti Hietamaki, majd újra Nagy Csaba volt eredményes. A miskolciak nem hagyták annyiban, megmutatták, hogy ők is képesek sorozatban három gólt lőni, ezzel az utolsó játékrész hetedik percére sikerült visszavenni a vezetést. Ritó, Nagy Gergő, majd Rafaj volt a három elkövető. Gyorsan válaszolt a Brassó, két perccel a miskolciak vezető gólja után Péter Zsolt egyenlített, Újabb másfél perc múlva pedig Petres megszerezte az ötödik brassói gólt is, ami – mint később kiderült – a győztes gólnak bizonyult. A hazaiak hiába vitték le az utolsó 45 másodpercre Budai Krisztiánt is, nem sikerült egyenlíteni, rendkívül fontos három pont lett a Brassóé.

Fotó: Mudra László (jegkorongblog.hu)

Tim Kehler: “Kitűnő mérkőzést játszottunk a Brassóval. Olyan hibákat vétettünk hátul, amilyeneket ilyen szinten nem szabad, ezzel hoztuk fel az ellenfelet. A második harmad kitűnően sikerült, ám a harmadikban fegyelmezetlenségeink miatt vesztettünk.”

Greg Lindqvist: “Nagyon kemény, magas színvonalú meccset vívtunk, és rendkívül örülök, hogy három ponttal mehetünk haza. A Miskolc nagyon jó csapat, nehéz itt nyerni, ezért értékelem nagyra ezt a győzelmet.”

Erste Liga, Miskolci Jégcsarnok, 1350 néző. Játékvezetők: Haszonits, Sós, Moravec, Slavomir.
Budai K.: 83,3% (Kiss)
K
Polc: 90,7% (Cergő)
Láda, Hegyi, Saluga, Nagy Gergő, Fodor Sz.
1
Wehrs, Nagy Cs., Rawlyk, Bonar, Petres
Atkinson, Szirányi, Nagy K., Czuba, Dubek
2
Laczkó, Hietamaki, Péter R., Zsók, Virág
Gőz, Orosz, Szilágyi, Popovics, Sijka
3
Imecs, János, Péter Zs., Borsos, Basilidesz
Budai R., Rafaj, Miskolczi, Wéber, Ritó
4
Fodor Cs., Mihailescu, Lőrincz
Kehler Tim
E
Lindqvist Greg
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
1-0 01:50 MIS Nagy K. Dubek
1-1 04:23 BRA Nagy Cs. Petres Rawlyk
1-2 08:28 BRA Hietamaki Zsók Péter R.
1-3 17:07 BRA PP Nagy Cs. Wehrs Petres
2-3 31:34 MIS Ritó Miskolczi Rafaj
3-3 35:41 MIS Nagy Gergő Saluga
4-3 46:04 MIS Rafaj Miskolczi Atkinson
4-4 48:05 BRA Basilidesz Borsos
4-5 49:33 BRA PP Petres Bonar Hietamaki
43 Kapura lövések száma 30
8 Kiállításpercek 12
Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum