Wesslau mind a 12 meccsét megnyerte

 

A svéd kapus tizenkettedik mérkőzésén is győztes csapat tagja lehetett. Az egyetlen keddi Elitserien-mérkőzésen a HV71 a fővárosban nyert az AIK vendégeként 5-4-re. Bár a HV71 kapusa, Gustaf Wesslau 81,8%-kal védett, mégis kiemelkedőt nyújtott. Ugyanis amióta a jönköpingiek kapusa, azóta csakis győztesen hagyta el a jeget, a két vesztes mérkőzésen Jonas Gunnarsson állt a kapuban, ezzel egyértelműen hozzásegítette a HV71-et ahhoz, hogy listavezető legyen.

Csehországban az Ocelári Trinec két vereség után átgázolt az Energie Karlovy Varyn, 7-3-ra nyert, a tavaly a KHL-ben szenvedő Martin Ruzicka mesterhármast lőtt, idén 15 mérkőzésen 19 gólnál tart. A nap rangadóján a Rytíri Kladno a Kometa Brnót fogadta, a brünniek 4-2-re nyertek, győzelmükkel két pontra megközelítették a listavezető Skoda Plzent. Az O2 Arenában 17 200 néző tekintette meg az NHL-esekkel teletűzdelt csapatok meccseit. Az alsó házi rangadón pedig a sereghajtó Sparta Praha az utolsó előtti Bílí Tygrí Liberecet fogadta, a fővárosiak 3-1-es győzelmet arattak, így három pontra megközelítették a legyőzött liberecieket.

A DEL-ben kedden csak egyetlen mérkőzést rendeztek, ezen Pat Cortináék Hannoverbe látogattak a forduló előtt mögöttük álló Scorpionshoz. Az EHC Red Bull Münchennek nem termett sok babér, 6-2-es vereséget szenvedett, ezzel jelenleg a tizenkettedikek a tizennégy csapatos mezőnyben.

Svájcban az Ambri-Piottától menesztették Kevin Constantine-t a 14 meccsen elszenvedett 12 vereség miatt, helyét Serge Pelletier vette át a vezetőedzői poszton. Ám első mérkőzése neki sem sikerült tökéletesre, a Bieltől kikaptak 5-4-re büntetőkkel, a győztes együttesben Tyler Seguin mesterhármast lőtt, Patrick Kane még nem játszott.

Extraliga (Csehország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

SM-liiga (Finnország)
aktuális forduló
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

DEL (Németország)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat 

NLA (Svájc)
aktuális forduló
tabella
kanadai táblázat

Elitserien (Svédország)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Extraliga (Szlovákia)
sorsolás
tabella
kanadai táblázat

Cimkék:

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum