Szoros mérkőzéseket játszottak a juniorok

 

Mind a négy, külföldi juniorbajnokságban szereplő csapatunk viszonylag szoros mérkőzéseket játszott szombaton. A napot az UTE-Vasas kezdte a szlovák U20-ban, az eperjesieket fogadták hazai jégen. Rosszul kezdte a meccset az UTE-Vasas, a 12. percre két góllal elengedte a vendégeket. A harmadik harmad elejére sikerült kiegyenlíteni, öt perccel a vége előtt azonban megint vezetést szerzett a Presov. A befejezés előtt az UTE-Vasas a kapus helyére is mezőnyjátékost hozott be, de ez balul sült el, a vendégek az üres kapuba találtak, ezzel alakult ki a 4-2-es végeredmény.

Mindössze 12 játékossal ment Nagyszombatba a Debrecen, ahol remekül helytállt a junior extraligából tavaly kiesett HK Trnava ellen. Nagyszerű első harmadot egy borzalmas három perc követett a másodikban, ekkor zsinórban szerzett 3 góllal fordított a Trnava. Egyenlítést majd újabb hazai vezetést követően a DHK döntetlenre hozta a meccset a rendes játékidő végére, a hosszabbításban azonban ismét a hazaiak találtak a kapuba, a végeredmény 6-5. Lehet, hogy inkább pontvesztésnek kellene értékelni a meccset, mint pontszerzésnek.

A Fehérvár az Innsbruckot fogadta, és volt törlesztenivalója. Ennek megfelelően az első harmadban óriási volt a különbség a két csapat között, és ez háromgólos előnyt hozott. Ezután visszavett a hazai csapat, két kiegyenlített harmad következett, a másodikban a vendégek, a harmadikban a hazaiak találtak be egyszer, a végeredmény 4-1, de az első harmad alapján bizonyára maradt még a fehérváriakban.

A nap utolsó meccsén a MAC fogadta a Michalovcét. Az első harmad után döntetlen volt az állás, majd a nagymihályiak kétgólos vezetést szereztek. Szorgos munkával és sorozatban szerzett négy góllal fordított és kétgólos előnyre tett szert a MAC, és a vendégek az utolsó pillanatokban csak egyszer tudtak eredményesek lenni. A végeredmény 5-4 a budapesti csapatnak, ez komoly fegyvertény a junor 1.liga tavalyi legjobb klubja ellen.

Cimkék: , , , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum