UTE?Miskolc 2-3

   

A lila-fehér csapat egy másodpercre volt a győzelemtől, de végül zsinórban a 18. vereség lett belőle.Hazai jégen gyűjtött újabb egy pontot az UTE. Szeptember 16-án a két csapat Miskolcon találkozott, akkor 5-0-ra a házigazdák nyertek. A Megyeri úti mérkőzésen viszont hiába szerezték meg a vezetést a tizedik percben a Jegesmedvék Nagy Gergő révén, a fővárosiak előbb Németh Péter góljával egyenlítettek a második harmad vége felé, majd a záró játékrész közepén Pichler Ádám találata a harmad utolsó előtti másodpercéig győztes gólnak tűnt. Ám 59:59-nél Fodor Szabolcs egyenlített.

A hosszabbításban pedig az egalizálás után lelki fölényben és két percig emberelőnyben lévő miskolciak ötödik kapura lövése utat talált Hajek Márk kapujába, így két pontot vitt el a Miskolc, pontszámban beérte a Brassót.

Az UTE legutóbb épp a Miskolcot győzte le a Mol Ligában, tavaly decemberben. Közel állt az újabb bravúrhoz Ancsin János és Fekti Bálint csapata, de egy kevés hiányzott.

Ancsin János, UTE: ? Azt hittem, nem lehet annál nagyobb balszerencsénk, mint a Fradi ellen volt. Tévedtem. Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Miskolccal, úgy gondolom jobbak voltunk náluk. Odaajándékoztunk nekik két pontot, amit megköszönhetnek. A mai meccsen mutattuk egyébként azt a játékot, amit mi a szezon előtt elképzeltünk, megvolt a küzdelem, a kőkemény nyerni akarás, a fegyelmezett védekezés. Viszont megint volt 3-4 nagy helyzetünk, ami kimaradt, köztük egy üres kapu is. Ez most egy rossz helyzet, a ma este nem életünk legjobbja lesz, holnaptól azonban a következő meccsre kell fókuszálnunk, nem szabad visszatekinteni.”

Tim Kehler, Miskolci Jegesmedvék: ?Nagyon-nagyon szerencsések voltunk ma. Csalódást jelentett a játékunk. Tiszteletreméltóan játszottak az újpestiek ma, hajtottak, és remekül védekeztek emberhátrányban. Az a mi bajunk, hogy nem lövünk eleget a kapura. A harmadik harmadban egyébként volt bennem egy nyugodt biztonságérzet, hogy nyerni fogunk, bár az utolsó másodpercekben már azt hittem, talán túl késő. Szerencsénk volt. ?

Erste Liga, Megyeri út, 152 néző. Játékvezetők: Nagy, Kincses, Mizsák, Soós.
Hajek: 93,5% (Pleszkán)
K
Gyenes: 93,3% (Budai K.)
Zalavári, Sommer, Farkas, Virág, Pichler
1
Gőz, Hegyi, Ritó, Dubek, Fodor Sz.
Vecaj, Dorner, Németh, Pál, Szajbert
2
Láda, Szirányi B., Popovics, Szilágyi, Wéber
Bereczki, Maklári, Kovács, Kukucska, Jankovics
3
Orosz, Bobcek, Nagy K., Saluga, Nagy Gergő
Garbacz, Szirányi D., Dömötör, Meretei
4
Budai R., Sijka
Fekti Bálint, Ancsin János
E
Kehler Tim
Gólok Idő Csapat Típus Gól Passz Passz
0-1 09:50 MIS Nagy Gergő Saluga Nagy K.
1-1 38:22 UTE PP Németh Pál Virág
2-1 48:42 UTE Pichler Virág Farkas
2-2 59:59 MIS Fodor Sz. Szirányi B. Nagy K.
2-3 64:21 MIS Saluga Láda Nagy Gergő
30 Kapura lövések száma 46
14 Kiállításpercek 6
Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum