Gretzky optimista

   

Nem marad el a Winter Classic a Detroit és a Toronto között, és január elsejéig megszületik a megállapodás, ebben bízik. Mindezt egy hétfői konferencián mondta el, amikor arról kérdezték, mit gondol, lesz-e megállapodás az NHL és az NHLPA között, és ha igen, mikor. “Talán azért, mert nagyon szeretem ezt a sportot, de a szívem szerint azt gondolom, január elsejéig meg fognak állapodni. Szerintem a legnehezebb döntést már meghozták a 2004-es tárgyalások alatt. Akkor átalakítottuk az egész rendszert.

A tulajdonosok újra akarták osztani a bevételeket, és miután erről akkoriban megegyezés született, szerintem ezzel a dolog legnehezebb részén túl is voltunk. Most már csak azokat az arányokat kell kitalálni, amelyek mindkét oldal számára elfogadhatóak” ? nyilatkozta a Hírességek Csarnokának tagja, aki jelenleg a Phoenix Coyotes résztulajdonosa.

Gretzky a jelenleg zajló tárgyalások mélyebb elemzésétől tartózkodott, mivel közvetlenül nem vesz részt a folyamatban. “Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a főbiztosi hivatalban és a szakszervezetnél is nagyon okos emberek dolgoznak, akik mind nagyon intelligensek. Minden csak azon múlik, mikor ülnek le és egyeznek meg.”

(Forrás: www.tsn.ca)

Cimkék: , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN 5-6VÉGE
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 1-2 BVÉGE
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
április 28., vasárnap
VB 16:00 HUNJPN 
    • SPORT 2
április 30., kedd
VB 16:00 HUNKOR 
    • SPORT 1
május 1., szerda
VB 12:30 HUNROM 
    • SPORT 1
Partnerünk
Archívum