Öt év után újra FTC?Nové Zámky, ezúttal egymás ellen

   

A két klub nem olyan régen még közös csapattal indult a magyar bajnokságban. Hétfő este tévés meccsen találkoznak. A Ferencváros?Érsekújvár párharc az egyetlen, amelyből még egyetlen egyre sem került sor a Mol Liga idei szezonjában. Nehéz mérkőzés előtt áll a hazai gárda, az érsekújvári csapat jelenleg a második helyen található a tabellán, kiváló formában játszik. Ellentétes előjelekkel készülnek a csapatok a mérkőzésre. A legutóbbi pesterzsébeti Mol Liga-összecsapáson sikerült az Újpestnek az első pontját megszereznie a Ferencváros ellen, az érsekújváriak viszont a Miskolc elleni otthoni 3-1-es győzelemmel hangoltak a hétfői meccsre.

“A liga egyik legjobb csapata jön hozzánk ? mondta blogunknak Dobos Tamás, a Ferencváros-ESMTK vezetőedzője. ? Fel kell készülnünk arra, hogy az Érsekújvár megpróbálja a saját játékát ránk kényszeríteni. Játékosaimnak az első pillanattól az utolsóig nagy intenzitással kell játszaniuk. Néhány fiatalnak mindenképpen szeretnék sok lehetőséget adni a játékra hétfő este. Berta, Nagy, Dancsfalvi sérülés miatt biztos hiányozni fog, csakúgy, mint Németh Ádám. Bontovics már edzett, és remélhetőleg játszhat is, Roczanov Dezső viszont nem lesz ott a mérkőzésen. Az Érsekújvár az esélyesebb, de nem fogunk feltett kézzel kimenni a pályára.”

“A hétfői mérkőzés egy kicsit megfogja a szívünket ? írta a mérkőzés előtti előzetesében Sucharda Ferenc, a HC Nové Zámky elnöke. ? A Ferencváros nálunk is nagyon népszerű csapat, mindegy, milyen sportágban. Nagyon kíváncsiak vagyunk, mit láthatunk a mérkőzésen, mert a csíkszeredai győzelmük nem mindennapi dolog volt. Remélem, hogy tartjuk a fazonunkat, és jó mérkőzést látunk hétfőn este Pesterzsébeten, bízom benne, hogy a tévénézők is elégedettek lesznek. Mi csak akkor leszünk maradéktalanul boldogok, ha visszük magunkkal a három pontot. Minden meccsünkre úgy állunk fel, hogy nyerjünk, csak így vezet az út a playoffba.”

“Remélem, hogy nyerni fogunk ? tette hozzá Robert Spisák edző. ? Nem lesz egyszerű dolgunk, mert a Ferencváros egyáltalán nem rossz csapat, kiváló játékosai vannak. Remélem, hogy tudjuk tartani az eddigi eredményes játékunkat. A csapatunk komplett, csak Sumichrast sérült, de őt remekül helyettesítette a legutóbbi mérkőzésen Maros Goga. Nincs okom változtatni a felálláson, de a végső szót a hétfő délelőtti jeges edzés után tudom kimondani.”

A mérkőzést a Digi Sport élőben közvetíti 18:30-tól, a harmadszünetben az FTC mini és szupermini csapatai tartanak bemutatót a jégen.

Cimkék: , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR INFO
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 
VB18 16:30 JPNHUN 
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 
    • AMC MIKRO
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 
    • SPORT 1
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum