Az első fogadja a másodikat

   

A Mol Liga jelenlegi első két helyezettje játszik rangadót kedd este Dunaújvárosban. Az Érsekújvár visszavágna. A HC Nové Zámky nem bíz semmit a véletlenre, a hétfő esti, pesterzsébeti mérkőzésük után Budapesten alszik a csapat, onnan megy kedden Dunaújvárosba.

“Nagyon fontos győzelmet arattunk vasárnap, hiszen az egyik közvetlen riválisunk otthonában nyertünk ? mondta Szilassy Zoltán, a Dab.Docler másodedzője. ? Alapvetően jól játszottunk, jól is kezdtünk, sok helyzetünk volt, de többször hiba csúszott a befejezésekbe. A második harmadban sajnos megint visszavettünk a tempóból, elkezdtünk keresztirányba is hokizni, ami elég veszélyes, de végül az utolsó harmadban a fizikai előnyünknek köszönhetően sikerült bedarálni a miskolciakat.

Az Érsekújvár ellen szeretnénk a miskolci győzelemből meríteni. Közvetlen riválisunkkal fogunk játszani, így ha sikerülne nyernünk, akkor el tudnánk lépni a mezőnyben. Eddig szerencsénk is volt, hiszen fő ellenfeleink egymástól vették el a pontokat, de ez kevés, a sikerhez nekünk is tenni kell. A keddi cél természetesen a győzelem, és emellett szeretnénk a vasárnapi hibáinkat is kijavítani. Ehhez az kell, hogy hatvan percen keresztül a helyzeteket kihasználva, maximális koncentrációval és erőbedobással játsszunk. Technikás, jó ellenfél érkezik, mindenképpen figyelnünk kell majd a védekezésünkre. Sérültünk, betegünk szerencsére nincs, így a vasárnapi összeállításunkban fogunk játszani.”

“Rendkívül gyors, technikás játékosok alkotják az érsekújvári csapatot ? mondta Stephan Lundh, a Dab.Docler edzője. ? Ha sikeresek szeretnénk lenni, akkor nekünk is hasonlóan gyorsan kell játszanunk, és meg kell próbálnunk kihasználni a fizikai erőnket is. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, amelyen bármi előfordulhat, természetesen én a mi győzelmünket szeretném látni.”

“Van mit visszaadnunk a Dunaújvárosnak, vagy inkább van mit elvenni tőlük ? nyilatkozta Sucharda Ferenc, a HC Nové Zámky klubelnöke. ? A hazai mérkőzésünk egy kicsit szerencsétlen volt számunkra. Remélhetőleg a csapat tanult ebből, és visszaadjuk a Dab.Doclernek a hazai vereséget. Hétfő este nem utaztunk vissza, hanem Budapesten alszunk. Nem kockáztatunk, nem akarjuk, hogy a sok utazás terhelje a csapatunkat. Nagyon jó mérkőzést várunk, komoly taktikai feladatokkal mindkét oldalon.”

Erste Liga, Dunaújvárosi Jégcsarnok, 800 néző. Játékvezetők: Varjú, Kovács, Abonyi, Tímár.
Sevela: 95,0% (Kiss T.)
K
Zima: 94,3% (Beno)
Kiss D., Lindgren, Szappanos, Galanisz, Pavuk
1
Lehocky, Hrudík, Uhnák, Stefanka M., Caladi
Hüffner, Chvatal, Vaszjunyin, Somogyi, Peterdi
2
Sucharda, Joanidis, Ruzicka, Dobry, Varga
Nagy, Tőkési, Azari, Gröschl, Kiss Á.
3
Árvay, Baron, Goga, Stefanka O., Barcak
Erdélyi P., Mestyán, Strenk, Papp V., Virág
4
Král, Kukla, Klobucnik, Púchovsky, Tarnóczy
Lundh Stephan, Szilassy Zoltán
E
Spisak Robert, Stefanka Miroslav
Cimkék: , , , , ,

Nem lehet hozzászólni.

   H I R D E T É S
Eseménynaptár
április 14., vasárnap
VB18 16:30 HUNDEN 1-4VÉGE
AL 18:30 ETOLHL 5-1VÉGE
április 15., hétfő
VB18 13:00 GERHUN 8-2VÉGE
április 17., szerda
VB18 13:00 AUTHUN 6-5 BVÉGE
április 18., csütörtök
VB18 13:00 HUNUKR 4-7VÉGE
április 19., péntek
VÁL 18:30 HUNNOR 2-1VÉGE
    • DUNA WORLD
április 20., szombat
VÁL 16:00 HUNNOR 3-2VÉGE
VB18 16:30 JPNHUN 3-6VÉGE
április 21., vasárnap
NVB 15:00 HUNKOR 2-0VÉGE
április 22., hétfő
NVB 12:30 HUNNED 2-0VÉGE
    • SPORT 1
április 23., kedd
VÁL 19:30 ITAHUN INFO
április 24., szerda
NVB 12:30 HUNNOR 
    • SPORT 2
április 26., péntek
NVB 20:25 HUNAUT 
    • AMC MIKRO
április 27., szombat
NVB 16:00 HUNFRA 
    • AMC MIKRO
Partnerünk
Archívum